“There is a powerful driving force inside every human being that, once unleashed, can make any vision, dream, or desire a reality.”

 

Lief mens,

Je verdient het om de magie van het leven te voelen stromen

Om jezelf liefdevol en vrij te voelen in jouw eigen zijn

Om jouw dromen en verlangens te volgen en hier ruimte voor te maken

Soms heb je weer even de tools en dat zetje in de goede richting nodig en het gewoon even niet alleen te hoeven doen. (We all do! Echt waar) Of die liefdevolle guidance om te verzachten, te vertragen en dieper te gronden en verbinden met jezelf en wat er IS. Met de juiste aandacht en intentie is álles mogelijk.

Tijdens deze volledig op jou afgestemde, intuitieve coachsessie of day retreat werk ik met diverse practices en tools die helpen om helder te krijgen welke blokkades / patronen jou nu in de weg zitten. We duiken samen de diepte in en gaan aan de slag met hetgene wat er nu aandacht mag krijgen. Vanuit daar verbinden we met jouw hart en jouw lijf. Om te voelen, te verzachten en weer diep in jezelf te gronden, zodat je weer kunt bewegen in een fijne flow.

Het is een helende, inzichtgevende en transformerende reis die we samen in zullen maken.

 

 

Exclusive 1:1 session / retreat:

Kleine moeite – grote impact

Waar ligt jouw behoefte in dit moment? Waar loop je tegenaan? Wat zou je willen ervaren en waar wil je meer magie en extase creeeren? In deze online / live sessie lopen we hier samen doorheen en gaan we ruimte maken voor wat er nu toe doet. Vanuit jouw open houding kan er via mijn guidance in korte tijd veel in beweging worden gebracht. In afstemming kom ik snel tot de kern van wat er in dit moment ondersteunend is voor jou. Zo zul je hierna weer o.a. meer ontspanning, ruimte, inzicht, liefde, joy en extase ervaren.

De beweging

Mijn manier van werken is anders dan een reguliere ‘praatsessie’. Tijdens deze volledig op jou afgestemde, intuitieve sessie / retreat werk ik met diverse practices en tools die helpen om helder te krijgen welke blokkades / patronen jou nu in de weg zitten. > Een aantal voorbeelden van de tools: Belichaming, meditatie, systeemwerk en visualisatie. We duiken samen de diepte in en gaan aan de slag met hetgene wat er nu aandacht mag krijgen. Vanuit daar verbinden we met jouw hart en jouw lijf. Om te voelen, te verzachten en weer diep in jezelf te gronden, zodat alle heerlijke levensvreugde weer door jou heen kan stromen.

Het is een helende, inzichtgevende en transformerende reis die we samen in een online sessie of offline day retreat zullen maken.

Tijdens het day retreat is er de mogelijkheid om te verbinden met sacred plantmedicine om nog dieper te kunnen verbinden, activeren en jouw hart te openen. Deze dag gaan we de diepte in en alles wat er is aangeraakt en ruimte heeft gekregen zullen we ook gelijk integreren. 

If light is in your heart, you will find your way home.

Love from clients

Lieve Myrthe, wat een prachtige sessie hadden we samen. Het heeft me zoveel helderheid en rust gebracht en dat in zo een korte tijd, alsof ineens een aantal dingen heel duidelijk werden en voel dat ik daar nu verder in mag komen. Dank je wel mooie vrouw, x

J