CACAO CEREMONIE

 

Cacao verzacht, vertraagd en opent jouw hart

 

Voel, ervaar en flow mee in de warmte van de cacao

 Sacred Cacao versterkt het gevoel van thuiskomen in jouw hart en in jouw lijf

In Midden en Zuid-Amerika wordt cacao al eeuwenlang gebruikt in rituelen en ceremonies. De voedingsstof zou helende krachten bezitten, en een sterke verbinding met jezelf en moeder aarde creëren.

 De actieve ingrediënten van cacao werken sterk op het hart-chakra. Het brengt je terug naar de kern. Cacao wordt in de Inca en Maya-tradities gezien als ‘Voedsel der goden’.

Cacao bevat veel antioxidanten en goede voedingsstoffen en mineralen als ijzer, magnesium en koper. Deze ontspannen het lichaam en bevorderen de natuurlijke lichaamsprocessen. Zo versterkt cacao de bloeddoorstroming, vermindert het stress.

Cacao helpt jou om verbinding te maken met jezelf, het diep wortelen in lichaamsdelen zoals het bekkengebied, jouw hart en de baarmoeder bij de vrouw.

Met hulp van de cacao begeleid ik je tijdens de ceremonie op een zachte wijze naar jouw gevoelens en de verbinding met jouw lijf die je volledig mag gaan bewonen.

Samen maken we er een prachtig ritueel van. Vanuit een thema die er ontstaat door jouw eigen intentie, neem ik je mee op reis in jouw eigen binnenwereld. Ik stem af op jouw energie en spirit en begeleid jou intuitief naar hetgeen wat er aandacht vraagt en ruimte mag krijgen. 

In het ritueel kan er bijvoorbeeld aandacht gaan naar jouw innerlijkkind, jouw baarmoeder, seksuele energie, verlangens, levensvreugde, innerlijke kracht, trots, vertrouwen en de oneindige liefde vanuit jouw hart en de wereld om jou heen.

Een ceremonie word vaak als helend, inzicht gevend, liefdevol en bijzonder ervaren. De magie die deze ceremonie met zich mee brengt zorgt vaak voor een aangename verassing.

De ceremonie:

“You were born with potential. You were born with goodness and trust. You were born with ideals and dreams. You were born with greatness. You were born with wings. You are not meant for crawling, so don’t. You have wings. Learn to use them and fly.”

Alvorens de ceremonie nemen we de tijd voor een fijne aankomst, sharing en intentie. Tijdens de ceremonie begeleid ik je in een innerlijke reis ondersteund door Tao-Tantrische meditatie en visualisatie en energiewerk. Naast dat het een hart openend ritueel is, is het ook een unieke empowering healing journey.

Tijdens de duo ceremonies richten we ons extra op de verbinding tussen jullie beiden. Lopen jullie ergens tegenaan of is het vuurtje uitgedoofd? Hebben jullie behoefte wat extra liefde en joy in de verbinding? Of vinden jullie het gewoon leuk en interessant dit met elkaar te ervaren.. Alles is welkom.

De 1:1 en duo ceremonies bevinden zich in een huiselijke sfeer waarin er alle aandacht is voor jou alleen of jullie samen. 

De locatie van de 1:1 en duo ceremonies is in Amersfoort. Daarnaast bied ik in overleg ook aan om op locatie te komen bij jou thuis of sommige mensen vinden het bijvoorbeeld prettig om ergens een huisje te huren en hier een ceremonie te doen. De genoemde prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten (€0,19 per km van en naar Amersfoort).

Groepsceremonies:

Organiseer jij een retreat, workshop of bijvoorbeeld een mannen/vrouwencirkel? Een cacaoceremonie kan een prachtige toevoeging en nieuwe of meer verdiepende ervaring zijn.

Met veel liefde begeleid ik ook groepen waarbij het de intentie van de cacaoceremonie aansluit bij mijn visie.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

“You were born with potential. You were born with goodness and trust. You were born with ideals and dreams. You were born with greatness. You were born with wings. You are not meant for crawling, so don’t. You have wings. Learn to use them and fly.”