Over Mij

Vanuit de ervaringen, kennis, opleidingen en vaardigheden die ik met mij mee draag, begeleid ik jou met veel liefde en passie in jouw persoonlijke groei- en helingsprocessen.
Ik ondersteun jou bij jouw innerlijke reis. De transformatie van binnen naar buiten.

Ik sta naast je als mens, coach en ervaringsdeskundige.

 

Als holistisch-, sensualiteits- & ademcoach is het mijn kracht om te werken met de eenheid die zich in ieder mens bevindt.

Fysiek – Aanwezig en thuis zijn in jouw lijf – selfcare, embodiment & sensuality
Mentaal – Het transformeren van gedachten en belemmerende overtuigingen, jouw innerlijke saboteurs
Spiritueel – Ontwaken, nieuwe lagen ontdekken, purpose en jouw prachtige missie leven
Emotioneel – Jezelf toestaan om alles te doorvoelen en te helen. Ook jouw diep gewortelde angsten. Terug in het hart, daar waar jouw vrijheid zit.
Energetisch – De wet van aantrekkingskracht. Een moeiteloze stroom van actie en flow, masculine & feminine

Wat maakt mij een unieke coach?

Oordeelloos & ruimdenkend

Met alles wie en wat jij bent, ben je welkom.
Ik kijk verder dan hokjes en benaderd hierdoor vanuit diverse perspectieven

Intuïtief

Doordat ik hoog gevoelig ben, voel ik gemakkelijk aan wat er speelt en wat er nodig is
Hier beweeg ik intuïtief in mee wat er zich in het moment en de energie aan dient.

Speels

Naast de diepe stukken waardoor we heen bewegen, is er juist ook ruimte voor de speelsheid van het leven in dit mooie proces

Liefdevol en zacht

Je word gedragen in een ruimte van zachtheid en liefde, maar hierdoor niet minder krachtig
Deze lieve engel geeft jou ook de nodige lessen en spiegels

 

Puur & zuiver

In verbinding met een pure en zuivere kern.
Eerlijk, gelijkwaardig en transparant

 

Doortastend

Ik weet snel tot de kern te komen en zie wat er echt speelt. Ik nodig je uit in jouw waarheid.
Dit vertaal ik naar praktische oplossingen of tools

 

Opleidingen:

Maatschappelijke zorg | +10jr werkervaring in de GGZ
Coach Practitioner | De Nederlandse Academie voor Psychotherapie
Opleiding Sensualiteits- & seksualiteitscoach | Sensual Glow School
Ademcoach | Ademstem

Retreat / training:
Tantric School of Mystery Arts

Je bent waarschijnlijk op deze pagina beland omdat je graag een positieve verandering aan wilt brengen in jezelf, de relatie met jouw (liefdes/&sex) leven of misschien wel jouw bedrijf.

Ik ben blij dat je er bent en ik vertel je graag meer over waarom ik zoveel passie heb voor hetgeen wat ik doe. Zoals mijn groepsprogramma The Unlimited Man.

Mijn helingsreis.

Mijn reis naar meer vrijheid, sensualiteit en liefde

Als een levenskunstenares, van elk moment, elke uitdaging of les, het als een prachtig geschenk ervaren. Het leven zie ik als een kunstwerk met diepere lagen en waarheden die ik bij mezelf en bij anderen aan het licht help brengen.
Ik ben dankbaar dat ik van jongs af aan al deze grote levenslust en nieuwsgierigheid met mij mee heb gedragen.

Ik ben 1000x gevallen en ook weer opgestaan. De ene keer wat harder dan de ander. Soms leerde ik gelijk de les en soms mocht ik ze opnieuw ontvangen. Totdat ik de wijze lessen heb doorvoeld, geheeld, geïntegreerd en mezelf hierin weer heb bevrijd en bekrachtigd.

Ik ben via diverse wegen op zoek gegaan naar de basis binnenin mezelf.
Door trauma’s in het verleden was die basis behoorlijk ontwricht en mijn dosis zelfliefde ver te zoeken. Ik voelde me vaak ‘niet goed genoeg, of het niet waard’. Ik was een kei in het pleasen van anderen maar mijn eigen echte behoeftes en verlangens was ik van verwijderd.

Ik had veel te helen en heb lang gezocht. Wat ik voorheen voornamelijk buiten mijzelf deed in eten, ongezonde relaties, seks, etc..

Via diverse therapieën, coaching, ademwerk en plantmedicijnen kwam ik steeds meer thuis in mijn lijf en in mijn hart. Ik begon met een commitment aan mezelf, om keuzes te maken die goed zijn voor MIJ en de verantwoordelijkheid te nemen in plaats van het gevoel hebben een slachtoffer te zijn. Naar binnen keren en de practices doen die ik nodig heb om in verbinding te zijn met mezelf.

Mijn hele wereld veranderde toen ik weer van mezelf begon te houden en ik sensualiteit en seksualiteit weer heb mogen ervaren als mijn eigen krachtbron. Veilig, vrij en speels.

Ik ben gaan ervaren dat ik niks meer buiten mezelf nodig heb. Alles waar ik naar heb gezocht is in mijzelf aanwezig. Met stipt op nummer 1 de kern van onvoorwaardelijke liefde. En het mooie is dat dit bij ieder mens zo is, en dat ik mag begeleiden in de weg daarnaartoe, voelt als een enorm cadeau.

Het spiritueel ontwaken, is naast het thuis komen in mijn lijf, mijn hart en mijn sensualiteit, een enorme shift geweest in mijn leven.

De buitenwereld is altijd een reflectie van mijn binnenwereld. Hoe meer ik mezelf heelde, hoe meer ik vertrouw, hoe meer ik mezelf overgeef aan het leven met mijn hart wijd open, hoe meer ‘magie’ er zich in mijn leven ontvouwt.

Mijn leven stroomt, straalt en is helemaal goed zoals het is.

Het maakt niet uit waar of in welke emotie ik mezelf bevindt. Ik ontvang, ben aanwezig en vertrouw op wat het mij te vertellen heeft.

In the end heb ik eindelijk mogen ervaren dat ik niet meer hoef te zoeken. Ik ben mijn eigen basis, mijn eigen center. De liefde in mijzelf is oneindig en ik claim een vrij en seksueel wezen te zijn.

 

Natuurlijk heb ik ook momenten en dagen die ik liever aan mij voorbij laat gaan, maar ik ervaar dat ik een keuze heb. Ik weet dat dit ook bij mijn leven hoort, dus accepteer ik dit gegeven en geef er liefdevolle aandacht aan. Soms moet je bereid zijn om moeilijke dingen te doen, zodat het dagelijkse leven makkelijker wordt. Ik vertrouw op de verbinding met mijzelf en ik ben mij ervan bewust dat ik mee kan stromen in de juiste flow. Ik ondersteun mijn flow met holistische oefeningen vanuit diverse stromingen die ik ook mee geef aan mijn cliënten.

Nog iedere dag, geef ik mijn eigen proces de ruimte. Zelf ben ik continu in ontwikkeling, want je kunt een ander daar brengen waar je zelf bent geweest. Ik geloof dat we nooit uitgeleerd zijn. Deze processen kunnen veel plezier en dankbaarheid brengen.
Als holistisch coach begeleid ik mensen om de meest authentieke en beste versie van zichzelf te leven. Om ruimte te creëren voor zelfliefde, acceptatie, bewustwording, zingeving, sensualiteit en seksualiteit.
Ik voel snel aan waar jij je op dit moment in bevind en weet snel tot de kern te komen. Ik leer jou hierin te voelen, naar te luisteren, te handelen en vooral ook te verzachten.
Een diepe liefdevolle verbinding met jezelf en een onweerstaanbare glow, waardoor automatisch de verbinding met jouw partner en het leven om jou heen ook zal gaan stralen.

F.A.Q

u

Wat is ademwerk?

Ademwerk is een krachtige tool om transformatie teweeg te brengen. Je weer verbinden met de liefde, wijsheid en vertrouwen binnenin jezelf.
Het verbonden ademen resulteert zich op fysiek, emotioneel, spiritueel en mentaal niveau. Zodat je jouw authentieke zelf kunt gaan leven met meer innerlijke kracht, helderheid, plezier en balans.

u

Truffels / psilocybine

Naast de microdosering die ik aanbied naar behoefte en wanneer dit aansluit tijdens de RECONNECT sessies, is er de mogelijkheid om een truffelceremonie te boeken tijdens jouw coach traject. Dit zal gaan om een PsiloFlora ceremonie. Waarbij ik gebruik maak van passiebloemthee als lichte MAO remmer. Vraag naar de mogelijkheden.

De magische truffels worden al eeuwenlang wereldwijd gebruikt in sjamanistische ceremonies. Sinds enkele decennia zijn ze bekend in de westerse wereld.

De kracht van psilocybine geeft diepe inzichten over jezelf en het leven. Het laat zien waar jouw blokkades liggen en waar je aan mag werken.

u

Wat is Embodiment?

De beweging van hoofd naar lichaam, van denken naar voelen en genieten van jouw lijf. In jouw lichaam kunnen zinken en in overgave kunnen zijn ipv. blijven hangen in gedachten die jou stress opleveren.

u

Wat is empowerment?

Zelfvertrouwen opbouwen in jouw lichaam, authentieke expressie en wie je bent

u

Wat is zelfliefde?

Een heel breed begrip en ik ben van mening dat iedereen er op zijn eigen manier invulling aan kan geven. Voor mij betekend zelfliefde: Bewegen door trauma’s, schaamte en angst zodat je kunt gaan leven vanuit onvoorwaardelijke liefde en goed voor jezelf kunt zorgen. Omarmen wie je bent, jezelf vrij kunnen uiten en keuzes maken die in lijn zijn met de beste versie van jezelf.

u

Wat is holistisch?

Holistisch staat voor allesomvattend / eenheid, kijkend naar het geheel van jou als mens. Jouw fysieke lichaam, ziel, geest, gevoelens en gedachten.

u

Is het werken met jouw aanbod iets voor mij?

Triggert dit innerlijke werk je? Merk je dat je nieuwsgierig bent? Dat is waarschijnlijk je call. 

Bewustwording en zelfontwikkeling is je bekend of langzaam bij je aan het aanwakkeren. Je bent er klaar met zoeken / strijden en klaar voor die positieve switch of nieuwe levels in jouw leven. 

Misschien zijn er bepaalde patronen die ervoor zorgen dat je niet verder komt; gedachten waar je tegenaan loopt of iets wat je belemmert, maar je kunt er niet helemaal je vinger opleggen wat het is. Daar kan ik je bij helpen.