MADRE AMAZONE

 

Een kijkje in jouw ziel en een ontmoeting met jouw ware ´ik´.

Mijn unieke expertise is om samen met het medicijn en spirit mee te voelen, te kijken en bewegen. Een zuiver en liefdevol portaal in de energie te vormen zodat jij je stevig en veilig gedragen voelt om op een dieper niveau te helen en jezelf kunt openen voor alles wat zich in jou wilt manifesteren. Met specialisatie in heling & bevrijding van thema’s rondom seksualiteit.

 

Ieder moment, ieder mens en iedere ervaring is uniek. Ik heet je graag welkom wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent om jouw innerlijke reis met één van onderstaande plant medicijnen te gaan maken.

Op deze pagina vind je meer algemene informatie over de ceremonies, mijn werkwijze en mijn waarom.

“Myrthe heeft een speciale gave, ze voelt alles perfect aan, de muziek klopte bijvoorbeeld echt precies met mijn reis, magisch!”

Plantmedicijnen zijn krachtige hartopeners. In de loop der jaren ben ik gaan werken met diverse plantmedicijnen waaronder de amazoneplant. Werken met deze plant is zeer veilig indien het onder de juiste omstandigheden wordt genuttigd. Veiligheid en de juiste zorg dragen staat bij mij voorop.

Met de ceremonies geef je jezelf ruimte voor zelfonderzoek. Op emotioneel, mentaal, lichamelijk en spiritueel gebied. Het is een veilige plek voor persoonlijke ontwikkeling, te voelen en te ervaren, je maskers af te zetten en jezelf weer te ontmoeten.

Hoe meer je je bewust wordt van jezelf (je emoties, je manier van reageren, overlevingsmechanismen, je lichaam, je geest, je ziel), hoe meer keuzevrijheid je zult ervaren.

De mogelijkheden die zich in jouw lichaam, systeem en wereld om jou heen bevinden is oneindig.

Voor jou

  • Als je minder vanuit jouw denken en controle wilt leven, meer vanuit jouw hart en aanwezigheid in jouw lichaam
  • Als je jouw levensenergie meer wilt voelen stromen en verlangt naar een dieper thuis komen in jezelf
  • Als je nog onverwerkte gebeurtenissen wilt helen
  • Als je het idee hebt vast te lopen en geleefd te worden
  • Als je de vraag hebt: “Wie ben ik? Wat wil ik?
  • Als je op zoek bent naar zingeving, verlichting of verdieping
  • Als je klaar bent om transformerende inzichten te ontvangen
  • Als je voelt dat er meer is dan je nu in jouw leven waar kunt nemen of ervaren

“When we do plant medicine, and we see love, we realize right then and there that it was never apart from us, that in fact it was a part of us.”

De amazoneplant brengt jou in contact met jouw essentie en al het goddelijke in jezelf en om jou heen

De drank wordt al duizenden jaren gedronken door inheemse stammen in het Amazone gebied en wordt beschouwd als een belangrijk medicijn. Het heeft een bewustzijnsverruimende werking. Het geeft je een kijkje in je ziel en laat je je ‘ware ik’ zien.

Met hulp van de amazoneplant reis je tijdens de ceremonie naar diepere inzichten, heling en/of transformatie. Dit alles via het contact met je ware zelf, het Medicijn, Moeder Aarde en het universum.

De poorten der waarneming gaan verder open staan en je neemt de wereld waar op een manier waarop je
dat nog nooit eerder gedaan hebt. Aspecten die normaal verborgen blijven tonen zich aan je. Zowel mentaal, emotioneel, energetisch, fysiek en kosmisch. In een reis kun je werkelijk alles ervaren maar dat hoeft niet bij iede reis en ieder mens zo te zijn.

Alles wat jij in jouw leven hebt meegemaakt ligt opgeslagen in jouw systeem.  Dit draag jij iedere dag in jouw rugzak met je mee. Wat zich uit in hoe jij je voelt, hoe jij je gedraagt en hoe jij je door het leven beweegt. In jouw behoeftes en de keuzes die jij maakt. Bewust of onbewust. Ook wat nog niet in jouw bewustzijn aanwezig is, kan wanneer het in dit moment is wat mag ontvangen, naar de oppervlakte komen zodat er ruimte ruimte ontstaat voor hetgeen waar jij op zielsniveau naar verlangt.

Madre Amazone geeft het jou lessen die je bijvoorbeeld nodig hebt om het persoon te worden die jij diep van binnen bent zonder onverwerkte trauma’s, onderdrukte emoties of eigenschappen, beperkende overtuigingen en blokkades. Een diep geworteld en verbonden gevoel met alles wie en wat je bent, goed zoals je bent, meer dan genoeg en zelfs meer dan je misschien dacht te zijn. Onvoorwaardelijk van jezelf houden en authentiek en vrij door het leven te gaan. 

Een ceremonie word vaak als helend, verruimend, magisch en transformerend ervaren. Reizigers ervaren vaak diepe, blijvende inzichten waardoor ze op een andere manier naar zichzelf en de wereld om zich heen kijken.

 

Mijn waarom

Plantmedicijnen en ceremonies spelen een waardevolle rol in mijn leven. Zo heeft de amazoneplant bijgedragen om meer thuis te komen in mijn lijf en mijn hart te openen. Om diep te helen, te verzachten, aanwezig te zijn bij alles wat er in dat moment is en te transformeren. Ik ervaar enorm veel eerbied voor het medicijn wat een bijzonder geschenk is vanuit de natuur.

Het werken met de amazoneplant is voor mij iets wat mijn ziel diep met zich mee draagt en het voelt als een hart gedragen missie die ik in deze wereld te bieden heb. De verbinding met de plant maakt dat we met elkaar kunnen helen en transformeren om zo meer liefde en levensvreugde te creëren.

De ceremonies:

Holding space

Ik begeleid de ceremonies vanuit therapeutische insteek (met invloeden vanuit de traditionele setting) op een plek waar je de rust en ruimte zult vinden om jezelf te kunnen zijn. De ceremonies bevinden zich in een warme en huiselijke setting. Vanuit mijn eigen ervaring met innerlijke reizen, mijn bijdrage in de begeleiding bij groepsceremonies en de blessings van een Peruaanse Sjamaan voor mijn werk met het medicijn hier in NL, zet ik een liefdevolle, veilige en stabiele setting neer waarin jij jouw innerlijke reis kunt begaan. Jouw veiligheid staat op nummer één. Ik stem af op jou als persoon en geef jou de ruimte of nabijheid die zowel gewenst als ondersteunend is voor jouw proces.  Een zuivere energie, een gegronde basis, licht en liefde staan centraal.

Mijn unieke expertise is om samen met het medicijn en spirit mee te voelen en kijken in jouw reis, mee bewegen en een portaal in de energie te vormen. Een portaal om jou juist veilig te laten aarden in jouw lichaam en hier wanneer het zich aan dient extra heling te geven met energiewerk waaronder ook in jouw erogene zones. Body de-armouring vanuit de energie. (Ik werk dus niet letterlijk in jouw lichaam). In de energie werk ik echt samen met het medicijn die mij aanstuurt en mee neemt om jou extra te begeleiden jezelf nog meer te openen voor wat er door jou heen wilt stromen vanuit het kosmische veld. Want alles is er al. Je hoeft jezelf er alleen nog maar voor te openen en het te ontvangen.

De ceremonie

Tijdens de ceremonie ga je op een innerlijke reis met de gebrouwde thee van de planten Caapi & Jurema. De ceremonie wordt ondersteund door muziek die ik volledig afstem op de energie in het moment, zo nu en dan ook live.

Iedere ervaring per ceremonie en persoon zijn uniek. Andermans ervaring zal dan ook nooit jouw ervaring zijn en andersom.  Voordat de ceremonie van start gaat nemen we de tijd voor een fijne aankomst, uitleg en intentie. De gehele setting / ervaring van de ceremonie verschilt bij de groeps- en privéceremonie. Navigeer jezelf naar de onderstaande uitleg voor de bijbehorende informatie of overleg samen met mij welke vorm het meest passend is bij jouw proces.

Groepsceremonie

De groepsceremonies zijn exclusieve small group ceremonies met maximaal 4 deelnemers en 2 begeleiders (waaronder ik zelf). Zo blijft het een kleine en intieme setting waar ik persoonlijk veel waarde aan hecht. Het deelnemen aan een groepsceremonie kan een mooie ondersteuning bieden aan elkaars proces en daarnaast is het in verhouding goedkoper dan een privéceremonie. De groepsceremonies zijn 3 daagse waarin jij 2x een ceremonie met het medicijn ontvangt. Wil je de mogelijkheid om er een dag minder bij te zijn? Overleg dan met mij wat hierin mogelijk is.

Na 2 weken ontvang je een 1:1 30min integratie call om te kunnen delen, reflecteren, helderheid creeeren en dieper te kunnen landen in jouw ervaring.

Voor de groepsceremonies biedt ik vaste data die je hier kunt vinden: Agenda

Heb je zelf een groepje van 4 personen met wie je samen deze innerlijke reis wilt maken? Dat kan. Laten we samen kijken of het passend is en of we een geschikte datum kunnen vinden.

Privéceremonie

Een privéceremonie is te boeken als 1:1 of als duo-ceremonie.

Het mooie aan een privéceremonie is dat deze volledig op jou is afgestemd. Ik ben tijdens een privéceremonie extra verbonden met jouw energie en kan hierdoor dieper werken in een stukje heling en support. Soms kan het fijn zijn wanneer je toe bent aan even echt iets voor JOU, om hier dan ook de ruimte voor te maken en jezelf dit te gunnen. Het kan zijn dat er een onderwerp is die zeer gevoelig ligt of die extra afgestemde begeleiding vraagt, waarbij 1:1 guidance fijn kan zijn.

Bij een privéceremonie ontvang je een 2 weekse container waarin je gedragen wordt in het energetische lijntje die je met mij hebt en ik tussentijds beschikbaar ben voor soulguidance via appcontact. Na deze 2 weken ontvang je een 30min integratie call om te kunnen delen, reflecteren, helderheid creeeren en dieper te kunnen landen in jouw ervaring.

 

Integratie

Omdat alles wat er is aangeraakt, in beweging is gezet en de inzichten die je hebt ontvangen in de praktijk pas echt gaan stromen. Na de sessie mag je het op jouw eigen tempo gaan belichamen en laten verweven in jouw dagelijkse leven. Geef jezelf hier ook echt ruim de tijd voor. Soms kunnen de puzzelstukjes na maanden nog ineens op zijn plek vallen. Tijdens jouw reis kun je prachtige en heldere inzichten ontvangen. Het is vervolgens aan jou om deze ook daadwerkelijk te integreren in jouw leven. Het kan fijn zijn om hierin op weg geholpen te worden. Daarom is een waardevolle extra om het te combineren met mijn begeleiding als coach.

A MEDICINE WOMAN’S PRAYER

“I will not rescue you,
For you are not powerless.
I will not fix you,
For you are not broken.
I will not heal you,
For I see you, in your wholeness.
I will walk with you through the darkness,
As you remember your light.”

Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten en te begeleiden in deze ervaring.

 

LIEFS,
Myrthe

Love from clients

Mijn ceremonie bij Myrthe heb ik als ontzettend bijzonder, veilig, krachtig, liefdevol en vooral helend ervaren. De manier waarop Myrthe moeiteloos bijdraagt aan mijn reis, de manier waarop ze liefdevol aanwezig is, de muziek die zo perfect aligned is met de reis die ik maak, liefdevolle, zachte aanrakingen. Haar begeleiding is in één woord; GEWELDIG ♥ Lieve Myrthe, dankjewel vanuit het diepst van mijn hart voor deze helende en transformerende reis! Tot de volgende keer!

– Naomi

De cacao ceremonie die ik met Myrthe mocht beleven is bijna niet in woorden uit te leggen. Magisch, verbindend, emotioneel, puur en helend is wat er het meest bij in de buurt komt. De manier waarop ze inspeelde op wat ik voelde en de begeleiding die ze gaf vanaf het begin tm het einde waren precies wat ik nodig had, maar waarvan ik dat zelf niet wist. Ik heb me zo verbonden gevoeld met hetgeen waaraan we werkten en daarmee echt het gevoel dat er wat traumas zijn geheeld en ik me bewuster ben van een aantal dingen. Nogmaals heeeeel veel dank, lieve, mooie Myrthe! ♥️ ♥️

– Marcelina

Wat een bijzondere vrouw is Myrthe. En, wat een bijzondere cacaoceremonie en een 1 op 1 sessie heb ik mogen ervaren bij haar. Voor iedereen die zichzelf beter wilt leren kennen, bij deze powervrouw moet je zijn!

– Robin

Wat een fijne reis heb ik gemaakt met Myrthe. Het was mijn 1e keer en wist dus niet echt wat ik kon verwachten, maar de hele setting voelde goed. Ik was al een tijdje aan het nadenken om een ceremonie te doen en had via via al is van Myrthe gehoord. Tot ik haar tegenkwam, ik voelde al gelijk dat dit een hele wijze en krachtige vrouw was. Alleen ze gaf de ceremonie’s in het drukke Amersfoort wat me niet echt fijn leek. Maar toen verhuisde ze speciaal voor mij 😉 naar de middle of nowhere, toen moest ik wel natuurlijk. Mijn gevoel tijdens onze eerste ontmoeting was correct, een hele fijne reis gemaakt. We zijn samen op bijzondere plekken geweest! Het heeft mijn ogen nog verder geopend en ik heb een nieuwe wereld ontdekt. Ik heb veel over mezelf geleerd en er is meer duidelijk geworden over mijn gedrag en welk pad ik moet bewandelen. Mijn mannelijke en haar vrouwelijke energie gingen echt heerlijk samen! Hele fijne ervaring en ik ga zeker nog een keer terugkomen! Myrthe heeft een speciale gave, ze voelt alles perfect aan, de muziek klopte bijvoorbeeld echt precies met mijn reis, magisch! Myrthe, heel erg bedankt en tot snel!

– Jos