SACRED PLANTMEDICINE

 

EVOKE – AWAKEN & EMBODY

Mijn unieke expertise is om samen met het medicijn en spirit mee te voelen en bewegen. Energy healing & activation. Een zuiver en liefdevol portaal in de energie te vormen zodat jij je stevig en veilig gedragen voelt om op een dieper niveau te helen en jezelf kunt openen voor alles wat zich in jou wilt manifesteren. Met specialisatie in heling & bevrijding van thema’s rondom seksualiteit.

 

Ieder moment, ieder mens en iedere ervaring is uniek. Ik heet je graag welkom wanneer jij voelt dat je er klaar voor bent om jouw innerlijke reis met de sacred plantmedicines te gaan maken.

Op deze pagina vind je meer algemene informatie over de ceremonies, mijn werkwijze en mijn waarom.

“Myrthe heeft een speciale gave, ze voelt alles perfect aan, de muziek klopte bijvoorbeeld echt precies met mijn reis, magisch!”

Plantmedicijnen zijn krachtige hartopeners. In de loop der jaren ben ik gaan werken met diverse plantmedicijnen. De sacred medicines waar ik mee werk staan in lijn met mijn eigen journey en wat ik belichaam. Elk medicijn heeft haar unieke helende eigenschappen en zorgen samen voor een unieke alchemie.

EVOKE – AWAKEN & EMBODY

Daar resoneert het voor mij mee.

In de groepceremonies werk ik met Caapi + Jurema

Voor de Tantric Shamanic Journey (1:1 / koppel) kun je ook kiezen voor een reis met truffels of cacao.

Werken met deze plantmedicijnen is zeer veilig indien het onder de juiste omstandigheden wordt genuttigd en het is legaal. Veiligheid en de juiste zorg dragen staat bij mij voorop. 

Met de ceremonies geef je jezelf ruimte voor zelfonderzoek. Op emotioneel, mentaal, lichamelijk en spiritueel gebied. Het is een veilige plek om jezelf dieper te helen en te openen. Jezelf op een nieuw level te voelen en te ervaren. In volledige aanwezigheid en liefde waar alles in mag worden aangeraakt, omarmd en geactiveerd.

Hoe meer je je bewust wordt van jezelf (je emoties, je manier van reageren, overlevingsmechanismen, je lichaam, je geest, je ziel), hoe meer keuzevrijheid en aliveness je zult ervaren.

De mogelijkheden die zich in jouw lichaam, systeem en wereld om jou heen bevinden is oneindig.

Voor jou

  • Als je minder vanuit jouw denken en controle wilt leven, meer vanuit jouw hart en aanwezigheid in jouw lichaam
  • Als je jouw juicy aliveness meer wilt voelen stromen en verlangt naar een dieper thuis komen in jezelf
  • Als je nog onverwerkte gebeurtenissen wilt helen en blokkades wilt transformeren naar nieuwe ruimte en vrijheid
  • Als je het idee hebt vast te lopen en geleefd te worden. Meer balans wilt ervaren in jouw mannelijke en vrouwelijke energie. Inner union.
  • Als je de vraag hebt: “Wat is mijn purpose en vooral ook, hoe kan ik mijn purpose laten floreren in mijn leven?
  • Als je op zoek bent naar  verdieping.
  • Als je klaar bent om transformerende inzichten te ontvangen en een F*CK YES te voelen voor jezelf en het leven
  • Als je voelt dat er meer is dan je nu in jouw leven waar kunt nemen of ervaren

“When we do plant medicine, and we see love, we realize right then and there that it was never apart from us, that in fact it was a part of us.”

De sacred medicines brengen je dieper in contact met jouw ware essentie en al het goddelijke in jezelf en om jou heen.

Met hulp van de sacred medicines reis je tijdens de ceremonie naar diepere inzichten, heling en/of transformatie. Dit alles via het contact met je ware zelf, Spirit,  Moeder Aarde en het universum.

De poorten der waarneming gaan verder open staan en je neemt de wereld waar op een manier waarop je
dat nog nooit eerder gedaan hebt. Aspecten die normaal verborgen blijven tonen zich aan je. Zowel mentaal, emotioneel, energetisch, fysiek en kosmisch. In een reis kun je werkelijk alles ervaren maar dat hoeft niet bij iede reis en ieder mens zo te zijn.

Alles wat jij in jouw leven hebt meegemaakt ligt opgeslagen in jouw systeem.  Dit draag jij iedere dag in jouw rugzak met je mee. Wat zich uit in hoe jij je voelt, hoe jij je gedraagt en hoe jij je door het leven beweegt. In jouw behoeftes en de keuzes die jij maakt. Bewust of onbewust. Ook wat nog niet in jouw bewustzijn aanwezig is, kan wanneer het in dit moment is wat mag ontvangen, naar de oppervlakte komen zodat er ruimte ruimte ontstaat voor hetgeen waar jij op zielsniveau naar verlangt.

De medicijnen geven elk op hun eigen wijze de lessen die je bijvoorbeeld nodig hebt om het persoon te worden die jij diep van binnen bent zonder onverwerkte trauma’s, onderdrukte emoties of eigenschappen, beperkende overtuigingen en blokkades. Een diep geworteld en verbonden gevoel met alles wie en wat je bent, goed zoals je bent, meer dan genoeg en zelfs meer dan je misschien dacht te zijn. Onvoorwaardelijk van jezelf houden en authentiek, vrij en fully alive door het leven te gaan. 

Een ceremonie word vaak als helend, verruimend, magisch en transformerend ervaren. Reizigers ervaren vaak diepe, blijvende inzichten waardoor ze op een andere manier naar zichzelf en de wereld om zich heen kijken.

Ik zorg zelf voor de gebrouwde thee zodat ik mijn eigen liefde, energie en intenties brouw tot een divinely brewed drink.

De drank wordt al duizenden jaren gedronken door inheemse stammen in het Amazone gebied en wordt beschouwd als een belangrijk medicijn. Het heeft een bewustzijnsverruimende werking. Het geeft je een kijkje in je ziel en laat je je ‘ware ik’ zien.

De spirit van de Caapi & Jurema voelt verbonden met onze pure levensenergie die net net als in haar, ook in mij leeft en in ons allemaal. Juist dit vind ik het mooie aan dit medicijn, de aliveness die vanuit zachtheid en liefde op een nog dieper aanwezig niveau te ervaren is. Dieper voelen en belichamen wat er mag stromen. Wat er ontwaakt en geactiveerd mag worden.

Truffels hebben een aardse werking en brengen jouw blokkades en uitdagingen naar de oppervlakte. Het laat jou zien waar je aan mag werken en geeft nieuwe richting, helderheid en inzicht. De truffels die worden gebruik tijdens de ceremonie is het onderste gedeelte van een paddenstoel waarbij de stof psilocybine vrijkomt.

Truffels worden door veel mensen ervaren als rauw, liefdevol, speels en vrij,  een reis waarin je zelf op ontdekkingstocht gaat. De daarbij liefdevolle en soms moederlijke rol van de caapi die ervoor zorgt dat je de lessen ontvangt die je op dit moment hebt te ervaren, maakt een ervaring die je zowel diep thuis brengt in jezelf als daarnaast activeert in jouw levensvreugde.

Cacao verzacht, vertraagd en opend jouw hart.  De actieve ingrediënten van cacao werken sterk op het hart-chakra. Het brengt je terug naar de kern. Cacao wordt in de Inca en Maya-tradities gezien als ‘Voedsel der goden’. Cacao bevat veel antioxidanten en goede voedingsstoffen en mineralen als ijzer, magnesium en koper. Deze ontspannen het lichaam en bevorderen de natuurlijke lichaamsprocessen. Zo versterkt cacao de bloeddoorstroming, vermindert het stress.

 

Mijn waarom

Plantmedicijnen en ceremonies spelen een waardevolle rol in mijn leven. Zo heeft het reizen met plantmedicijnen bijgedragen om meer thuis te komen in mijn lijf en mijn hart te openen. Om diep te helen, te verzachten, aanwezig te zijn bij alles wat er in dat moment is en te transformeren. Ik ervaar enorm veel eerbied voor de medicijnen wat elk een bijzonder geschenk is vanuit de natuur.

Het werken met plantmedicijnen is voor mij iets wat mijn ziel diep met zich mee draagt en het voelt als een hart gedragen missie die ik in deze wereld te bieden heb. De verbinding met de plant maakt dat we met elkaar kunnen helen en transformeren om zo meer liefde en levensvreugde te creëren.

De ceremonies:

Holding space

Welkom in mijn sacred temple. Want ja, dat is het. Ik werk met een divinely guided energieveld. Een tempel waar de spirits Kali, Maria Magdalena en Lilith de godinnen zijn die het veld helpen dragen en begeleiden. Jij mag jezelf laten dragen in dit veld. Het veld is een transmissie die jij zult ontvangen wanneer je er klaar voor bent om deze te ontvangen.

Ik begeleid de ceremonies vanuit therapeutische insteek (met invloeden vanuit de traditionele setting) op een plek waar je de rust en ruimte zult vinden om jezelf te kunnen zijn. De ceremonies bevinden zich in een warme en huiselijke setting. Vanuit mijn eigen ervaring met innerlijke reizen, mijn bijdrage in de begeleiding bij groepsceremonies en de blessings van een Peruaanse Sjamaan voor mijn werk met het medicijn hier in NL, zet ik een liefdevolle, veilige en stabiele setting neer waarin jij jouw innerlijke reis kunt begaan. Jouw veiligheid staat op nummer één. Ik stem af op jou als persoon en geef jou de ruimte of nabijheid die zowel gewenst als ondersteunend is voor jouw proces.  Een zuivere energie, een gegronde basis, licht en liefde staan centraal.

Mijn unieke expertise is om samen met het medicijn en spirit mee te voelen in jouw reis, mee bewegen en een portaal in de energie te vormen. Een portaal om jou juist veilig te laten aarden in jouw lichaam en hier wanneer het zich aan dient extra heling te geven met energiewerk. Body de-armouring vanuit de energie. (Ik werk dus niet letterlijk in jouw lichaam). In de energie werk ik echt samen met het medicijn die mij aanstuurt en mee neemt om jou extra te begeleiden jezelf nog meer te openen voor wat er door jou heen wilt stromen vanuit het kosmische veld. Want alles is er al. Je hoeft jezelf er alleen nog maar voor te openen en het te ontvangen.

De ceremonie

Tijdens de ceremonie ga je op een innerlijke reis met de gebrouwde thee. De ceremonie wordt ondersteund door muziek die ik volledig afstem op de energie in het moment, zo nu en dan ook live.

Iedere ervaring per ceremonie en persoon zijn uniek. Andermans ervaring zal dan ook nooit jouw ervaring zijn en andersom.  Voordat de ceremonie van start gaat nemen we de tijd voor een fijne aankomst, uitleg en intentie. De gehele setting / ervaring van de ceremonie verschilt bij de groeps- en privéceremonie. Navigeer jezelf naar de onderstaande uitleg voor de bijbehorende informatie of overleg samen met mij welke vorm het meest passend is bij jouw proces.

Groepsceremonie

De groepsceremonies zijn op aanvraag / via een wachtlijst. We hebben tussentijds al even contact. Zodra er plek is maken we een definitieve afspraak. Het deelnemen aan een groepsceremonie kan een mooie ondersteuning bieden aan elkaars proces en daarnaast is het in verhouding goedkoper dan een privéceremonie.

Na 2 weken ontvang je een 1:1 30min integratie call om te kunnen delen, reflecteren, helderheid creeeren en dieper te kunnen landen in jouw ervaring.

Voor de groepsceremonies biedt ik momenteel dus geen vaste data aan.

Heb je zelf een fijn groepje met wie je samen deze innerlijke reis wilt maken? Dat kan. Laten we samen kijken of het passend is en of we een geschikte datum kunnen vinden.

Energy Exchange: €333

Tantric Shamanic Journey

Deze 6 weekse journey is inclusief een privéceremonie, 2 coachsessies, app support en practices voor thuis. De journey is te boeken als 1:1 of als koppel journey. Maak een voor jou/ jullie passende keuze uit de ayahuasca of  een ceremonie met truffels / cacao op zichzelf. Ik voel graag met je mee voor een passende keuze.

Wat maakt de hoge aanbeveling voor mijn Tantric Shamanic Journey?

Er zit een diep level van embodiment in verborgen die ervoor zorgt dat jouw reis op diepere en blijvende lagen kan worden geïntegreerd. Integratie is een belangrijk onderdeel van een plantceremonie. Om alle boodschappen op een belichaamd niveau te ontvangen. Om alle wijsheid, heling en activaties te kunnen verankeren.

Deze journey is volledig op jou/ jullie afgestemd. Ik ben extra verbonden met jouw energie en kan hierdoor dieper werken in een stukje heling en support. Soms kan het fijn zijn wanneer je toe bent aan even echt iets voor JOU of jullie samen, om hier dan ook de ruimte voor te maken en jezelf dit te gunnen. Het kan zijn dat er een onderwerp is die zeer gevoelig ligt of die extra afgestemde begeleiding vraagt, waarbij 1:1 guidance fijn kan zijn.

Bij de Tantric Shamanic Journey ontvang je een 6 weekse container waarin je gedragen wordt in het energetische lijntje die je met mij hebt en ik tussentijds beschikbaar ben voor soulguidance via appcontact. Na de kickstart van de plantceremonie in een huisje die ik zal huren, ontvang je een integratie call om te kunnen delen, reflecteren, helderheid creeeren en dieper te kunnen landen in jouw ervaring. Gevolgd door een embodiment sessie.

Energy Exchange: 1:1 €1500 / Koppel €1800

 

Integratie

Omdat alles wat er is aangeraakt, in beweging is gezet en de inzichten die je hebt ontvangen in de praktijk pas echt gaan stromen. Na de sessie mag je het op jouw eigen tempo gaan belichamen en laten verweven in jouw dagelijkse leven. Geef jezelf hier ook echt ruim de tijd voor. Soms kunnen de puzzelstukjes na maanden nog ineens op zijn plek vallen. Tijdens jouw reis kun je prachtige en heldere inzichten ontvangen. Het is vervolgens aan jou om deze ook daadwerkelijk te integreren in jouw leven. Het kan fijn zijn om hierin op weg geholpen te worden. Daarom is een waardevolle extra om het te combineren met mijn begeleiding als coach.

A MEDICINE WOMAN’S PRAYER

“I will not rescue you,
For you are not powerless.
I will not fix you,
For you are not broken.
I will not heal you,
For I see you, in your wholeness.
I will walk with you through the darkness,
As you remember your light.”

Ik kijk er naar uit jou te mogen ontmoeten en te begeleiden in deze ervaring.

 

LIEFS,
Myrthe

Love from clients

Mijn ceremonie bij Myrthe heb ik als ontzettend bijzonder, veilig, krachtig, liefdevol en vooral helend ervaren. De manier waarop Myrthe moeiteloos bijdraagt aan mijn reis, de manier waarop ze liefdevol aanwezig is, de muziek die zo perfect aligned is met de reis die ik maak, liefdevolle, zachte aanrakingen. Haar begeleiding is in één woord; GEWELDIG ♥ Lieve Myrthe, dankjewel vanuit het diepst van mijn hart voor deze helende en transformerende reis! Tot de volgende keer!

– Naomi

De cacao ceremonie die ik met Myrthe mocht beleven is bijna niet in woorden uit te leggen. Magisch, verbindend, emotioneel, puur en helend is wat er het meest bij in de buurt komt. De manier waarop ze inspeelde op wat ik voelde en de begeleiding die ze gaf vanaf het begin tm het einde waren precies wat ik nodig had, maar waarvan ik dat zelf niet wist. Ik heb me zo verbonden gevoeld met hetgeen waaraan we werkten en daarmee echt het gevoel dat er wat traumas zijn geheeld en ik me bewuster ben van een aantal dingen. Nogmaals heeeeel veel dank, lieve, mooie Myrthe! ♥️ ♥️

– Marcelina

Wat een bijzondere vrouw is Myrthe. En, wat een bijzondere cacaoceremonie en een 1 op 1 sessie heb ik mogen ervaren bij haar. Voor iedereen die zichzelf beter wilt leren kennen, bij deze powervrouw moet je zijn!

– Robin

Wat een fijne reis heb ik gemaakt met Myrthe. Het was mijn 1e keer en wist dus niet echt wat ik kon verwachten, maar de hele setting voelde goed. Ik was al een tijdje aan het nadenken om een ceremonie te doen en had via via al is van Myrthe gehoord. Tot ik haar tegenkwam, ik voelde al gelijk dat dit een hele wijze en krachtige vrouw was. Alleen ze gaf de ceremonie’s in het drukke Amersfoort wat me niet echt fijn leek. Maar toen verhuisde ze speciaal voor mij 😉 naar de middle of nowhere, toen moest ik wel natuurlijk. Mijn gevoel tijdens onze eerste ontmoeting was correct, een hele fijne reis gemaakt. We zijn samen op bijzondere plekken geweest! Het heeft mijn ogen nog verder geopend en ik heb een nieuwe wereld ontdekt. Ik heb veel over mezelf geleerd en er is meer duidelijk geworden over mijn gedrag en welk pad ik moet bewandelen. Mijn mannelijke en haar vrouwelijke energie gingen echt heerlijk samen! Hele fijne ervaring en ik ga zeker nog een keer terugkomen! Myrthe heeft een speciale gave, ze voelt alles perfect aan, de muziek klopte bijvoorbeeld echt precies met mijn reis, magisch! Myrthe, heel erg bedankt en tot snel!

– Jos