BREATHWORK

         Adem jezelf vrij & gelukkig           

 

Je ademhaling is jouw stroom van leven

 

Steeds meer mensen zijn bezig met een bewuste manier van ademhalen en ervaren de voordelen en resultaten van wat verbinding met de adem kan betekenen voor een vrijer en gelukkiger leven.

De verbonden ademhaling, ook wel transformational breathwork, is een ademhalingstechniek waarbij je contact maakt met jouw levensenergie en diverse lagen binnenin jezelf. De kracht van jouw eigen adem en deze energie brengen heling en bekrachtiging op fysiek, mentaal, spiritueel en emotioneel niveau. De in- en de uitademing zijn continu verbonden, waardoor er een diepe ontspanning ontstaat.

Het verbonden ademen maakt de stroom oneindig, voorbij de grenzen. Je ademt jezelf door jouw blokkades en beperkingen heen die jij jezelf bewust of onbewust hebt opgelegd. De ademhaling brengt je in contact met gevoelens en emoties die misschien al jaren zijn opgeslagen in jouw systeem doordat ze nog niet verwerkt of weggedrukt zijn. Zo kun je ze gaan verwerken en loslaten. Je kunt je misschien wel voorstellen wat een ruimte dat geeft binnen in jezelf en in jouw leven. Je ademt jezelf letterlijk vrij.

De breathwork sessies:

gecertificeerd ademcoach

Ik ben een gecertificeerd ademcoach. Zo ondersteun ik naast mijn eigen expertise, de sessies met de kennis en tools vanuit mijn opleiding. Ik gebruik lichaamswerk en energiewerk ter ondersteuning, om spanning en blokkades uit het lichaam te laten bewegen. 

De beweging

Tijdens de eerste ademsessie observeer en analyseer ik jouw ademhaling en ontstaat er helderheid in jouw patronen waardoor jij blokkades/ belemmeringen ervaart in jouw leven. Tijdens opeenvolgende sessies zul je meer en meer gaan ervaren wat de verbonden ademhaling jou kan brengen waardoor je al snel (soms al na een enkele sessie) gaat ervaren wat vrijheid en ware verbinding met jezelf werkelijk betekent voor jou.

 

Integratie

Omdat het in de praktijk pas echt gaat stromen. Na de sessie mag je het op jouw eigen tempo gaan belichamen en laten verweven in jouw dagelijkse leven

Extra optie voor vrouwen

 

Womb-breathing

Een innerlijke reis door de schoonheid van jouw womb, de krachtige bron van jouw vrouwelijke lichaam. Voor heling en een diepe verbinding. (Een bijzonder kado aan jezelf en jouw lichaam na bijvoorbeeld een zwangerschap)

“Deep breaths are like little love notes to your body”

Love from clients

Myrthe heeft mij heel fijn begeleid in breathwork waardoor ik fysieke en emotionele spanning kon loslaten. Met waardevolle inzichten, liefde en weer meer ruimte in mijzelf ga ik bij Myrthe de deur weer uitLees verder

Michelle

Bedankt voor je luisterende oor, je rust, je compassie en je fijne uitstraling. Je nodigt van nature uit om je open te stellen en je weet met de juiste begeleiding en op een geheel vanzelfsprekende wijze tot de kern te raken….
Lees verder

Mickael

Het was heel bijzonder, die connectie te maken met mijn baarmoeder en yoni. Dankjewel lieve Myrth, je doet het ook zo fijn!
 Lees verder

Maartje

Wat ik heb ervaren..
Lees verder

Maj

Waarom ademwerk?

De adem is jouw eigen krachtige medicijn die jij al vanaf jouw geboorte op deze aarde met je mee draagt.

 

De manier van ademen verteld veel over de manier waarop je in het leven staat. Misschien adem jij oppervlakking, onvolledig, onregelmatig of te gehaast in? Hoe zorg je voor jouw algehele gesteldheid en jouw vitaliteit? Ervaar je stress, leef je gehaast en gejaagd, kom je veel tekort, de manier waarop je ademhaalt laat het patroon zien. Want we passen onze ademhaling aan om niet echt te hoeven voelen.

Het is een reactie de we als mens hebben om onze adem in te houden wanneer we schrikken, bang zijn of nadenken. Wanneer je een emotie ervaart zoals boosheid of verdriet, beïnvloed dit ook jouw ademhaling. Heb je wel eens opgemerkt dat jouw ademhaling sneller gaat wanneer je boos bent? Of hapert wanneer je verdrietig bent? Gevoelens beïnvloeden onze ademhaling en onze ademhaling beïnvloedt ons gevoel. Emoties en gevoelens die we eerder bewust of onbewust mee hebben gecontroleerd of onderdrukt,  zijn nog niet verwerkt of geïntegreerd. Met ademwerk kunnen we de blokkades, verdrongen emoties of patronen die je niet langer dienen doorbreken.

Tijdens een breathwork sessie kun je emoties, gedachten, herinneringen, beelden en sensaties ervaren. De energiestroom, in combinatie met de ontspanning die de ademhaling teweeg brengt, zorgen ervoor dat blokkades, onverwerkte emoties, naar het oppervlakte komen, ruimte krijgen en zo verwerkt worden. Dit kan op zowel fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau heling en bekrachtiging bieden.

Slechts één ademhalingssessie kan al van grote invloed zijn op jouw kwaliteit van leven. Bij o.a. onderstaande thema’s kan er een positief resultaat ontstaan:

 • Stress
 • Verdoofdheid
 • Angst om voluit te leven
 • Negativiteit
 • Eetstoornis
 • Verslaving
 • Seksuele blokkades
 • Burn-out
 • Traumaverwerking
 • Futloosheid
 • Opgeslagen en niet verwerkte emoties
 • Faalangst
 • Gebrek aan (zelf)vertrouwen

Je gaat weer leven vanuit jouw natuurlijke kracht.

  Je leert jezelf opnieuw kennen vanuit jouw ware kern en creeert zo ruimte voor levensgeluk, plezier, energie en vitaliteit.