Coaching

Volledige tijd en aandacht voor jou. In een veilige, warme en respectvolle sfeer

Ik vind het belangrijk dat jij het gevoel hebt alles te kunnen delen in een veilige, warme en respectvolle sfeer. Een open en betrouwbare setting, waarin jij je welkom voelt en kwetsbaar durft te zijn. Even een moment, dat helemaal voor jou is.

Afgestemd op hetgeen waar jij nu behoefte aan hebt en wat er nodig is

Tijdens de coachsessie kijken wij samen naar hoe jij je voelt, wat er op dat moment speelt en waar jij behoefte aan hebt. Op deze behoefte zal ik aansluiten met wat ik denk dat passend is om tijdens de sessie mee te werken. We bewegen ervaringsgericht door de sessie heen met wat zich aandiend op dat moment. We gaan dus niet graven naar jouw trauma’s.
De eerste 1 á 2 sessies van een coachtraject stel ik jou vragen en gaan we voornamelijk in gesprek, zodat we jouw uitdaging + verlangens leren kennen. Hierna zullen we naast het praten ook gaan werken met embodiment. Dit houd in dat we niet alleen jouw mind erbij betrekken maar ook jouw lichaam. Bij de embodiment sessies werk ik met ontspanningsoefeningen en visualisaties. Dit zijn krachtige onderdelen om tot jouw kern te kunnen komen en blijvende verandering te bewerkstelligen.

 

Ruimte voor jouw authentieke zelf

Je hoeft jezelf niet aan te passen aan verwachtingen of normen van anderen waar aan je moet voldoen.
Je bent hier om jouw kwaliteiten tot volle bloei te laten komen, te leven, te voelen, te ervaren en te genieten.
Zowel van het licht als het donker.
Je mag weer leven vanuit jouw hart.
Vanuit liefde.

 

Grip krijgen op jouw mechanismen, overtuigingen en patronen

Overlevingsmechanismen, overtuigingen en patronen kunnen jou belemmeren om in jouw kracht te staan voor wie je werkelijk bent. Ze zijn ontstaan door o.a. je opvoeding, cultuur, verwachtingen en/of oordelen van anderen maar ook trauma’s of andere emotionele gebeurtenissen.
Je gaat ervaren dat jij situaties gaat herkennen waarin jouw mechanismen, overtuigingen en patronen zich voor doen. Door te herkennen leer jij hier telkens meer bewust van te worden. Met meer bewustzijn ervaar jij meer keuzevrijheid en grip. Telkens meer vanuit jouw hart, jouw waarheid en jouw intuïtie.

Hoe bereik jij jouw gewenste resultaat

Je op een voor jou prettige manier voelen, gedragen of uiten. Jij wilt jouw doel, jouw bestemming bereiken.
Deze bestemming is er één die bij jou past. We zullen bewegen door jouw blokkades, schaamte en angst, om op zoek te gaan naar een resultaat die bevrijdend is voor zowel jouw geest als jouw lichaam. Tijdens dit mooie proces ga jij veel waardevolle inzichten en ervaringen op doen die allemaal bijdragen aan jouw reis naar: wat je wilt doen in het leven – jouw verlangens, wie je wilt zijn en wat je uit wilt stralen – jouw identiteit & expressie, hoe jij jouw sensualiteit wil leven en ervaren – sexual empowerment en de bewustwording van de connectie met jouw lichaam – overgave – geven – ontvangen.

“Nothing can dim the light which shines from within.”

― Maya Angelou

Mind & Body

‘Een diepere verbinding met jouw lichaam, geest en sensualiteit´

Binnen het traject waarin we bezig gaan met integratieve coaching ligt de focus niet alleen op de gesprekken die we voeren, maar staat ook de connectie tussen mind & body centraal. Dit zal ervoor zorgen dat je jouw sparkle nog meer gaat ervaren en ook zal uitstralen.
Twee andere elementen die vaak worden vergeten – of waar door trauma een negatieve lading aan hangt – zijn sensualiteit en seksualiteit. Juist deze twee speerpunten spelen een belangrijke rol in jouw proces.
Door middel van holistische oefeningen vanuit diverse stromingen gaan we hiermee aan de slag. Met als uitgangspunt: empowerment. Zodat jij je weer in je kracht voelt staan en jouw magie kan gaan ontdekken.

Coaching traject

Inbegrepen:

Een effectief en doelgericht traject, voor blijvende verandering in jezelf.
Mijn coaching is persoonlijk, down to earth en praktisch. Samenwerking en liefdevolle aandacht staan centraal.
Wat kan je verder verwachten:

✧ 7 sessies van 1.5 uur (ook online mogelijk)
✧ Om de week hebben we een 1:1 coachsessie
✧ Practices voor thuis
✧ Tussentijds ben ik beschikbaar via Whatsapp

• Jouw situatie, wensen en verlangens in kaart brengen
• Patronen, mechanismen en overtuigingen (saboteurs) leren kennen
• Blokkades opruimen en ruimte maken
• Leren voelen, ervaren, aanwezig zijn en vrij kunnen bewegen
• Integreren
• Jouw opgedane inzichten, tools en ervaring  verankeren dmv. een stappenplan

Gratis kennismakingsgesprek

Neem contact met mij op voor jouw gratis kennismakingsgesprek.
Na het invullen van het contactformulier, plan ik met jou een gratis adviesgesprek in. Ik bel je op het door jou opgegeven telefoonnummer. Het gesprek is 100% vertrouwelijk en tijdens dit gesprek:
• Bespreken we jouw behoeften
• Verhelderen we jouw vraag en verlangen
• Ervaren we of er een wederzijdse klik is
• Staan we stil bij wat mijn begeleiding voor jou kan betekenen
• Is er ruimte voor jouw vragen

Losse Coachsessie

(éénmalig te boeken)

 

Speciaal voor wanneer je kennis wil maken met Your Myracle. We kijken in welk thema jouw wens voor de sessie ligt. In een gesprek, gecombineerd met embodiment, komen we snel tot de kern van jouw verlangen. Dit geeft ruimte, helderheid en plezier.
Tijdens deze los staande sessie van 1,5 uur, werken we bijvoorbeeld aan:
• Stressverlaging
• Balans
• Liefde & compassie
• Seksuele energie

Inbegrepen:

✧ Één op één coach sessie van 1,5 uur (ook online mogelijk)

Investering

De prijzen van deze investering in jezelf zijn inclusief btw voor particulieren.
Heb jij een losse coachsessie bij mij gehad en besluit je hierna om voor het traject te gaan, dan worden de kosten van de sessie in mindering gebracht van de totale traject prijs.

• Kennismakingsgesprek voor het traject gratis
• Losse Coachsessie €100 (éénmalig te boeken)
• Coaching Traject bij betaling in 3 termijnen €280 per keer en bij betaling in één keer €800

Coaching wordt niet vergoed door zorgverzekeraars. Wel zijn er bij werkgevers vaak mogelijkheden binnen het opleidings-/ontwikkelbudget en kunnen ondernemers de kosten vaak aftrekken (overleg even met je boekhouder).