.rhythm.

Connect to your wisdom of the feminine body

/ˈrɪð(ə)m/
a strong, regular repeated pattern of movement or sound

The journey of your monthly cycle – the four seasons
Exploring your feminine inner cycle – The wisdom of our cycle

Een 28 daagse instagram cursus
De vruchtbare kracht van de wijsheid in jouw lichaam, jouw cyclus.
Een transformerende reis in jouw innerlijke vrouwelijke wijsheid

You are worthy of all your feminine superpowers

Er heersen nog steeds taboes en we hebben weinig kennis mee gekregen over wat onze cyclus voor ons kan betekenen. Welke struggles erbij kunnen horen en hoe hiermee om te gaan, maar ook welke benefits en superpowers waar we van kunnen profiteren. (Wist jij al dat onze cyclus uit vier seizoenen bestaat?)

Een grote hoeveelheid vrouwen richt haar leven nog in vanuit haar hoofd ipv. haar hart en vanuit geloofsovertuigingen, conditionering, stress en trauma. Ver verwijderd van haar lichaam en haar sensualiteit.

Juíst nu is het belangrijk om die verbinding met jouw lichaam en jouw cyclus te ervaren. We worden uitgedaagd om in vertrouwen te blijven met alles wat er in de wereld gebeurd waar we geen grip op hebben. Waar we wel grip op hebben is hoe we onze binnenwereld ervaren en hoe we onszelf daarin dragen.

 

Het is belangrijk om tussen alle beperkingen die jou van buitenaf worden opgelegd, stress en geen regie hebben over bepaalde aspecten in jouw leven, altijd weer thuis te komen in jouw lijf. Je hierin vrij kunnen bewegen en op de wijsheid die zich in jouw lichaam bevindt te vertrouwen.

De vruchtbare energie en de wijsheid die zich in het vrouwenlichaam bevind is puur en krachtig.
&
Jouw lichaam is jouw grootste kompas waar jouw eigen belangen en verlangens vanuit een oneindige liefde verborgen liggen.

Dus pak die regie terug en start met kiezen voor jouw eigenwaarde.
Jouw cyclus belichamen vanuit liefde en acceptatie is jouw geboorterecht.

I feel you, i’ve been there too.

En wat ben ik mezelf dankbaar om hier verandering in aan te hebben gebracht.

Ook wanneer je momenteel nog een hormonale spiraal of de pil gebruikt en twijfelt om er vanaf te stappen, is deze cursus een goede manier om te ervaren of het wat voor je is om ‘natural’ te gaan. Ik weet hoe spannend het kan zijn en dat is oké. Alle emoties en sensaties zijn welkom en ik neem je graag mee in deze ontdekkingsreis.

 • Heb jij nog die haat – liefde verhouding met jouw cyclus? Jouw lichaam, jouw natuur? En niet te vergeten, met de sensuele krachtbron die voor jou beschikbaar is?
 • Weet je niet hoe je met jouw emoties / hormonen om kan gaan?
 • Ervaar je weinig verbinding met jouw seksuele organen en weinig zin in seks?
 • Ervaar je weinig balans en stress in jouw leven?
 • Voel je je onbegrepen door theorieën en oefeningen die jou vertellen dat pijn, disconnectie en gevoelloosheid ‘normaal’ zijn?
 • Wil je de innerlijke werking van jouw vrouwelijke cyclus begrijpen en leren kennen maar heb je geen idee waar te beginnen?

Dan wil ik jou laten weten dat je op de juiste plek bent.

Prachtige vrouw,

Waar in jouw leven jij je ook bevindt, ik wil je welkom heten in deze prachtige reis met diverse teachings en innerlijke ervaringen die jou leiden naar een eenvoudige, liefdevolle verbinding met jouw lichaam, cyclus en jouw persoonlijke flow in het leven.

Ik voel mij enorm dankbaar om deze journey te kunnen faciliteren en bij te dragen aan meer kennis en juicyness in onze cyclus.

Leven vanuit het ritme van jouw eigen persoonlijke cyclus is prachtig, moedig en soms ook enorm kwetsbaar.

Ik hoop dat dit programma een leidraad zal zijn die je in jouw gehele leven met je mee kunt dragen. Dat het je zal ondersteunen om de voor jou juiste flow te vinden en te volgen die in jouw eigen lichaam aanwezig is. Jouw hormonen als superpowers. Mmmm yes!

In de cursus leer je:

Luisteren naar jouw lichaam en hoe je een goede afstemming met jouw lijf, kan inzetten voor een warme, liefdevolle, positievere en krachtige ervaring met jouw cyclus + menstruatie.

Door de kennis die je leert over hoe jouw cyclus werkt en vanuit de ervaringen in afstemming met jouw lijf leert herkennen wat jij nodig hebt en hoe je dit aan jezelf kunt geven. Zo voorkom je veel van de negatieve kwaaltjes.

Je leert met jouw cyclus werken voor meer harmonie, balans, levensgeluk en juicyness in jouw leven. Mmmm yes vrouw!

Je gaat de magie van alle vruchtbaarheid die als prachtige bron in jouw lichaam aanwezig is belichamen zodat jij je die sexy, pure, liefdevolle en krachtige vrouw voelt die jij graag wilt zijn.

Jij bent belangrijk, en naar jouw lichaam luisteren en deze koesteren is minstens zo belangrijk.

Woman, you are on top of the world.

I found the magic inside my body

Rhythm

Wat een vloek

Zoals vele vrouwen groeide ik op met weinig kennis over mijn cyclus en ervaarde ik mijn menstruatie als iets verschrikkelijks. Wat een vloek dat elke maand weer terug bleef komen.

Ik ging aan de pil, gevolgd door een spiraal. Lekker makkelijk dacht ik en dit was bij de huisarts ook niet meer als normaal om voor te schrijven.. wat totaal niet bevorderend was om in verbinding te zijn met mezelf en mijn lichaam.

Verbinding

Maar, toen ik weer in verbinding kwam met mijn natuurlijke ritme en mijn menstruatie, kwam ik weer in verbinding met mijn kracht, mijn levensenergie en alle sensaties die hierbij horen.

& Nu ga ik jullie leren hoe je ook joúw superpowers terug kunt claimen.

In het pad van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling kwam ik steeds dichter bij mijn eigen kern, mijn ik, de vrouw die ik vanuit mijn hart en essentie ben. Ik kwam meer in mijn lijf. En elke keer meer in verbinding met de krachtige levensenergie van vrouw zijn.

Ik merkte op dat de hormonen van een spiraal mij nog in de weg zat om mezelf helemaal te kennen en omarmen met alle vruchtbaarheid en natuurlijke ritmes die er in mijn lichaam te vinden zijn.

Wat een heerlijk gevoel

Ik heb de spiraal laten verwijderen en flow tegenwoordig mee met de wateren van vrouw zijn. Of het nou eb is of vloed, ik stroom erin mee. Ik voel de benefits die mijn cyclus en mijn hormonen mij te bieden hebben. Wat een heerlijk gevoel is dat!

Door de jaren heen heb ik mijzelf verdiept in wat de verbinding met mijn lichaam voor mij betekend en hoe het voor mij en over het algemeen werkt.

Ik wou meer ervaring, kennis en achtergrond over onze cyclus dus ik ben gaan experimenteren en boeken gaan lezen.

Hoe kan ik mijn cyclus op een fijne manier bijhouden? Welke dingen veranderen er nou t.o.v. het leven met een spiraaltje? Hoe kan ik met alle kennis en ervaring mijn cyclus als die krachtbron laten werken en het als een fantastisch hulpmiddel voor meer sexyness, positiviteit balans laten werken? Maar ook zeker die rust, balans en acceptatie er in vinden.
Oh it’s been a beautiful journey.

Ik hoorde steeds meer vrouwen om mij heen dat ze erover nadachten hun spiraal te verwijderen of dit al hadden gedaan maar zich verloren voelde of niet goed wisten hoe ze de juicyness van onze cyclus kunnen ervaren.

Daar werd mijn enthousiasme geprikkeld.

Wat ik ben gaan ervaren, gun ik elke vrouw!

Wat een kadootje om bezig te zijn gegaan met het creëren van deze cursus. Helemaal vanuit de flow van mijn cyclus.
Het is ons geboorterecht om onze cyclus te eren en te ervaren wat een superpowers hierin voor ons verborgen liggen.

You are so worth it!

Get ready to shine!

 • Deze cursus neemt je naast de kennis ook mee in de ervaring. Je leert jezelf en jouw prachtige lichaam kennen in 1 compacte cursus. Je bespaart jezelf dus tijd en geld
 • Je gaat ervaren hoe simpel en fijn het is om met jouw cyclus mee te bewegen.
 • De cursus is gevuld met transformerende practices met elk een andere intentie en diverse teachings. Dit geeft je toegang tot nieuwe kennis over jouw cyclus, jouw innerlijke wijsheid, jouw vruchtbare superpowers, seksuele energie en het leren herkennen, toestaan en omarmen van jouw emoties.
 • Na deze cursus zul je jezelf hoogstwaarschijnlijk afvragen waarom je je niet eerder bent gaan verdiepen in deze bron die bij jouw pure natuur van vrouw zijn hoort. Jij bent een vrouw en je mag vieren dat jij vrouw bent. Werken met het ritme van die mooie, krachtige vrouw zijn, het ritme wat zich in jouw lichaam bevindt. Yes! Wat een cadeau!

Je volgt alles lekker vanuit jouw eigen fijne space en in je eigen tempo.

“I found the magic inside my body”

Na deze cursus zal je:

– Meer balans ervaren
– Jezelf en die stralende, sexy vrouw in jou leren kennen
– Jouw lijf ondersteunen om zo min mogelijk klachten te ervaren van jouw hormonen
– Meer vanuit flow voor jezelf zorgen
– Jouw grenzen beter voelen en respecteren
– Jouw gezondheid en ervaring met jouw cyclus positief en krachtig bevorderen
– Jouw superpowers claimen
– Bewust omgaan met jouw hormonale emoties
– Jouw natuurlijke ritme omarmen
– Hebben ervaren of het leven met jouw natuurlijke cyclus wat voor jou is

Dit is wat je krijgt:

 • Toegang tot een besloten Instagram account gedurende 6 maanden
 • Gratis prachtige journal die je op jouw telefoon en computer kan invullen of kan uitprinten
 • LIVE NEW MOON ceremonie op de startdatum 31 januari
 • 2x een live Q&A
  Persoonlijk antwoord op al je vragen via DM
 • Community met andere vrouwen
  Diverse waardevolle teachings in de vorm van video’s, posts en stories
 • EXTRA teaching van Guusje Wannet – Therapeut – Seksuoloog
.Een cadeau aan jezelf

You are ready

Wat?

Een Instagram cursus waarin ik jou mee neem in de ervaring en kennis over jouw cyclus, hormonen, emoties en nog meer wat daar bij hoort. De cursus is verdeeld over 28 dagen, net zoals de ‘gemiddelde’ cyclus.

Waar?

In een besloten Instagram account

Wanneer?

We starten tijdens de nieuwe maan op datum:  31 januari. Zo kun je ook wanneer je geen menstruatie cyclus hebt, meebewegen in het ritme van de maan die symbool staat voor de vrouwelijke cyclus

Waarom?

Omdat je een prachtige, wijze en krachtige vrouw bent die de juiste tools en informatie verdient om op een eenvoudige manier met haar natuurlijke flow mee te kunnen bewegen. Ook wil je meer leren over o.a jouw lijf, emoties en hormonen om bij te dragen aan jouw levensgeluk en je on top of the world wilt voelen. Je wilt eventuele narigheden zoals veel menstruatie pijn en vermoeidheid uit de weg helpen.

Waarom is deze cursus zo goedkoop?

Omdat ik wil dat het betaalbaar is voor iedere vrouw die voelt dat zij dit nodig heeft of geïnteresseerd en nieuwsgierig is in wat het voor haar kan betekenen.
De intentie vanuit mijn hart is om jou te ondersteunen om je veilig, bekrachtigd en levendig te voelen in jouw kostbare lichaam. Ik weet dat je dit waarschijnlijk allemaal niet hebt geleerd op school of in jouw familie, maar ik geloof dat het nooit te laat is. Waarom? Omdat het ten diepste kennen en omarmen van jouw lichaam jouw geboorterecht is.

Investering

Per dag een cadeautje van ca 30 minuten aan jezelf ter waarde van €369 voor maar €169

Inclusief persoonlijk antwoord op je vragen, een journal en toegang tot de Instagram cursus ‘rhythm’ waar we samen 28 prachtige dagen gaan ervaren. Met als EXTRA – Een LIVE NEW MOON ceremonie op de avond van de startdatum.

Extra optie > Rhythm VIP incl. 1:1 coach sessie via zoom om net dat beetje meer uit jouw ervaring te halen. Een mooie toevoeging en verdieping in de reis van de verbinding met jouw lijf.

Rhythm VIP

inclusief 1:1 coach sessie via Zoom
 • 499

 • € 222

 • Data: 31 jan – 28 feb 2023

 • De cursus is 6 maanden te gebruiken

 • Ook mogelijk in termijnen, stuur mij een berichtje.

 •