YOU ARE WORTHY OF ALL YOUR FEMININE SUPERPOWERS

De essentie van je verhaal in 1 regel. Oftwel ondertitel

Uittreksel. Nam auctor consequat ex, non dignissim velit. Maecenas tincidunt volutpat commodo. Vestibulum dignissim purus purus, et efficitur mauris porttitor placerat. Donec rhoncus enim sed nulla imperdiet malesuada. Nam auctor consequat ex, non dignissim velit. Maecenas tincidunt volutpat commodo. Vestibulum dignissim purus purus, et efficitur mauris porttitor placerat. Donec rhoncus enim sed nulla imperdiet malesuada.

YOU ARE WORTHY OF ALL YOUR FEMININE SUPERPOWERS

Taboes..

Er heersen nog steeds taboes en we hebben weinig kennis mee gekregen over wat onze cyclus voor ons kan betekenen. Welke struggles erbij kunnen horen en hoe hiermee om te gaan, maar ook welke benefits en superpowers waar we van kunnen profiteren. (Wist jij al dat onze cyclus uit vier seizoenen bestaat?)

Een grote hoeveelheid vrouwen richt haar leven nog in vanuit haar hoofd ipv. haar hart en vanuit geloofsovertuigingen, conditionering, stress en trauma. Ver verwijderd van haar lichaam en haar sensualiteit.

Juíst nu is het belangrijk om die verbinding met jouw lichaam en jouw cyclus te ervaren. We worden uitgedaagd om in vertrouwen te blijven met alles wat er in de wereld gebeurd waar we geen grip op hebben. Waar we wel grip op hebben is hoe we onze binnenwereld ervaren en hoe we onszelf daarin dragen.

 

Thuiskomen..

Het is belangrijk om tussen alle beperkingen die jou van buitenaf worden opgelegd, stress en geen regie hebben over bepaalde aspecten in jouw leven, altijd weer thuis te komen in jouw lijf. Je hierin vrij kunnen bewegen en op de wijsheid die zich in jouw lichaam bevindt te vertrouwen.

De vruchtbare energie en de wijsheid die zich in het vrouwenlichaam bevind is puur en krachtig.
&
Jouw lichaam is jouw grootste kompas waar jouw eigen belangen en verlangens vanuit een oneindige liefde verborgen liggen.

Dus pak die regie terug en start met kiezen voor jouw eigenwaarde.

 

Rode vloek..

Zoals vele vrouwen groeide ik op met weinig kennis over mijn cyclus en ervaarde ik mijn menstruatie als iets verschrikkelijks. Wat een vloek dat elke maand weer terug bleef komen.

Ik ging aan de pil, gevolgd door een spiraal. Lekker makkelijk dacht ik en dit was bij de huisarts ook niet meer als normaal om voor te schrijven.. wat totaal niet bevorderend was om in verbinding te zijn met mezelf en mijn lichaam.

 

Verbinding..

Maar, toen ik weer in verbinding kwam met mijn natuurlijke ritme en mijn menstruatie, kwam ik weer in verbinding met mijn kracht, mijn levensenergie en alle sensaties die hierbij horen.

& in mijn cursus ga ik jullie leren hoe je ook joúw superpowers terug kunt claimen.

In het pad van mijn eigen persoonlijke ontwikkeling kwam ik steeds dichter bij mijn eigen kern, mijn ik, de vrouw die ik vanuit mijn hart en essentie ben. Ik kwam meer in mijn lijf. En elke keer meer in verbinding met de krachtige levensenergie van vrouw zijn.

Ik merkte op dat de hormonen van een spiraal mij nog in de weg zat om mezelf helemaal te kennen en omarmen met alle vruchtbaarheid en natuurlijke ritmes die er in mijn lichaam te vinden zijn.

 

Wat een heerlijk gevoel..

Ik heb de spiraal laten verwijderen en flow tegenwoordig mee met de wateren van vrouw zijn. Of het nou eb is of vloed, ik stroom erin mee. Ik voel de benefits die mijn cyclus en mijn hormonen mij te bieden hebben. Wat een heerlijk gevoel is dat!

Door de jaren heen heb ik mijzelf verdiept in wat de verbinding met mijn lichaam voor mij betekend en hoe het voor mij en over het algemeen werkt.

Ik wou meer ervaring, kennis en achtergrond over onze cyclus dus ik ben gaan experimenteren en boeken gaan lezen.

Hoe kan ik mijn cyclus op een fijne manier bijhouden? Welke dingen veranderen er nou t.o.v. het leven met een spiraaltje? Hoe kan ik met alle kennis en ervaring mijn cyclus als die krachtbron laten werken en het als een fantastisch hulpmiddel voor meer sexyness, positiviteit balans laten werken? Maar ook zeker die rust, balans en acceptatie er in vinden.
Oh it’s been a beautiful journey.

Ik hoorde steeds meer vrouwen om mij heen dat ze erover nadachten hun spiraal te verwijderen of dit al hadden gedaan maar zich verloren voelde of niet goed wisten hoe ze de juicyness van onze cyclus kunnen ervaren.

Daar werd mijn enthousiasme geprikkeld.

Wat ik ben gaan ervaren, gun ik elke vrouw!

Wat een kadootje om bezig te zijn gegaan met het creëren van de cursus “rhythm”. Helemaal vanuit de flow van mijn cyclus.
Het is ons geboorterecht om onze cyclus liefdevol en trots te belichamen en te ervaren wat een superpowers hierin voor ons verborgen liggen.

 

You are so worth it!