Exclusive 1:1 Mentorships –
for men & women

“let´s honor yourself and your purpose from life on a deeper level.”
Ik heet je welkom in mijn playground. Een veilige, sacred space waarin ik naast je loop in jouw reis van devotie aan jezelf en het leven. Landen  in jouw hart. Landen in jouw lijf. Landen in de dieptes van jezelf.

 

 Zodat jij met deze krachtig gegronde basis in jezelf voluit kunt gaan leven vanuit rust, vertrouwen, zelfliefde, intimiteit en verbinding.

Veel voorkomende thema’s & take-aways uit het traject:

 

Needs & Desires

Goed voor jezelf zorgen en leren luisteren naar jouw behoeftes en verlangens in jouw leven, relaties en seksualiteit. Het doorbreken van ongezonde patronen en begrenzen.

Mind – body – heart- soul

Loslaten van gedachten en stress, verbinden en thuiskomen in jouw hart en lichaam en betekenis geven aan jouw leven. Bewegen van hoofd naar lichaam en leren luisteren en vertrouwen op jouw intuitie & where life takes you.

Healing & releasing (sexual)trauma

Op een zachte en veilige manier door jouw angst, mechanisme, schaamte en trauma heen bewegen. Bevrijding en reclaiming van jouw seksualiteit en natuurlijke kracht.

Relating

Heel, verdiep en verrijk de relatie met jezelf, liefdespartners, vrienden / familie, geld en jouw business.

Authenticity

Het leven en expressie geven vanuit jouw unieke identiteit en waarheid.

Sexual Awakening

Extase en juicyness door jouw hele lichaam en energie voelen stromen.

Selflove – Awareness – Acceptance

Jezelf volledig omarmen in alle plezierige en onplezierige dieptes en accepteren wie je vanuit pure essentie bent in een next level van zelfbewustzijn.

Space Holding

Ruimte maken voor jezelf. En je laten dragen ipv. degene zijn die altijd maar anderen draagt.

Klinkt dit herkenbaar voor jou?

 

Je weet het eigenlijk allemaal heel goed. Je hebt veel groei doorgemaakt en aan zelfontwikkeling gedaan. Maar toch voel je een kern van onrust, onveiligheid of gebrek aan vertrouwen.

Je hebt moeite met het volgen en uitspreken van jouw waarheid, behoeftes en verlangens waardoor je jezelf vast houd in een onbevredigd seksleven, uitputtend / demotiverend werk en energie vretende verbindingen.

Je vind het moeilijk om overvloed, liefde, hulp en steun te ontvangen. Terwijl het jou op het lijf geschreven is om anderen te helpen. Maar wie draagt jou?

Je blijft zoekend in het authentieke pad die je bewandeld. Ondanks dat je al veel geprobeerd hebt aan zelfontwikkeling met boeken, coaches en psychologen. Er mist nog een stuk integratie in de stukken waar je toch nog niet bij komt.

Je vervalt in oude patronen zoals een ongelijkwaardige relatie vanuit een gevoel van tekort, vluchten in dingen buiten jezelf en krijgt hier maar geen grip op.

Je durft niet te vertrouwen op jouw intuïtie en dat jouw droomleven voor jou beschikbaar is.

Je voelt angst voor oordelen of afwijzing van anderen en houdt jezelf hierdoor klein en onzichtbaar.

Je hebt het gevoel altijd hard te moeten werken en kunt hierdoor moeilijk een speelse flow, balans en ontspanning vinden.

This coach journey is different then what you already have experienced.

&

The grounded, empowered and embodied version of you is ready to reveal

Mijn manier van werken is anders dan een reguliere ‘praatsessie’. Tijdens volledig op jou afgestemde, intuïtieve sessies werk ik met diverse practices en tools die helpen om helder te krijgen welke blokkades / patronen jou nu in de weg zitten. > Een aantal voorbeelden van de tools: Belichaming, ademwerk, plantmedicijnen, energiewerk, meditatie, systeemwerk en visualisatie. We duiken samen de diepte in en gaan aan de slag met hetgeen wat er nu aandacht mag krijgen. Vanuit daar verbinden we met jouw hart en jouw lijf. Om te voelen, te verzachten en weer diep in jezelf te gronden, zodat alle heerlijke levensvreugde weer door jou heen kan stromen. Floreren in jouw leven, relaties en business.

Stel je eens voor (beeld het je in, voel en ervaar)..  Hoe zou het zijn wanneer je:

 

De relatie met jezelf, jouw lichaam, jouw partner, jouw business, geld en seksualiteit hebt geheeld. Je hierin helemaal vrij, speels en onbevangen in kunt bewegen. Vol plezier en genot. Zonder oordelen en schaamte.

Jouw onbewuste patronen die diep in jouw systeem lagen opgeslagen hebt doorvoelt en geïntegreerd. Waardoor jij nu grip ervaart en vrij kunt bewegen door het leven waar jij zo naar verlangt.

Je een geankerde basis hebt waarin je thuis en veilig voelt. Als jij voelt dat je authentiek mag zijn, ruimte in mag nemen en hierin straalt. Gewoon zijn wie jij bent, zelfverzekerd en in jouw kracht. En vanuit de verbinding met jouw bewustzijn, steeds meer de liefdevolle stem van jouw hart en jouw ziel kunt gaan volgen en omarmen.

Een diep vertrouwen voelt in jezelf, moeder aarde die jou draagt, spirit en het universum. Ver voorbij de hokjes en het denken. De mogelijkheden zijn oneindig.

Een balans ervaart tussen de flow en overgave van jouw vrouwelijke energie en de grenzen en daadkracht van jouw mannelijke energie. Waardoor je ruimte, rust en plezier ervaart.

Als je voelt dat jij jouw eigen keuzes kunt maken, jouw grenzen aan kunt geven en geen toestemming of bevestiging van anderen nodig hebt.

Als jij jezelf kunt bewegen door jouw donker, jouw angsten en emoties terwijl jij ervaart hier helemaal veilig in te zijn. Als je aanwezig kunt zijn en nergens in hoeft te vluchten, zodat jij je langzaam kunt bewegen naar jouw volledige potentie en jouw liefde en licht.

Als jouw sensuele en seksuele energie weer vrij mag gaan stromen. Je weer passie kunt voelen en ervaren en je vanuit deze energie jouw dromen en verlangens kunt vervullen.

 

“Believe in your infinite potential. Your only limitations are those you set upon yourself.”

Love from clients

Ik zou dolgraag verliefd willen kunnen worden, en een relatie willen krijgen. Maar telkens als ik bezig was met een man, werd het al zo snel ongemakkelijk dat ik ‘wegvluchtte’ … Lees verder

Lizzy

Fan-tas-tisch! Myrthe heeft alle geduld en respect voor je unieke zijn en jouw persoonlijke proces. Ik vond het erg fijn dat alles intuïtief op elkaar werd afgestemd
Lees verder

Esther

Ik heb met Myrthe gewerkt aan de connectie met mijn lichaam versterken. Nu zit ik echt in een flow en in verbinding met mijn lichaam, mijn echte ik
 Lees verder

Judith

Myrthe straalt een bepaalde energie en rust uit waar bij je compleet op je gemak voelt
Lees verder

Ilse

The embodied version of you

Welcome to my playground. Hier gaan we samen ALL IN. In mijn exclusieve 1:1 mentorships ga je veel waardevolle inzichten en ervaringen op doen die allemaal bijdragen aan jouw reis naar: wat je wilt doen in het leven – jouw verlangens, wie je wilt zijn en wat je uit wilt stralen – jouw identiteit & expressie, hoe jij jouw sensualiteit wil leven en ervaren – embodiment & empowerment. Bewustwording van wie je bent, jouw patronen en de connectie met jouw lichaam. De vrouwelijke en mannelijke energie in balans voor overvloed en alignment.

&

De divine feminine / masculine als basis binnen jouw leven & bedrijf. Zodat het allemaal moeiteloos kan gaan stromen.

Door middel van holistische oefeningen vanuit diverse stromingen zoals Tantra en Taoisme gaan we hiermee aan de slag.

Vanuit energetische en intuïtieve afstemming met jou, zal ik samen met jou in het moment vorm geven aan waar er aandacht voor mag zijn en wat er mag ontstaan.

We gaan jouw prachtige proces in door coachende gesprekken en tools zoals ademwerk, meditatie, plantmedicijn en energiewerk.

 

Wat kan je verder verwachten:

Een helend, transformerend en bekrachtigende playground, voor blijvende verandering en een diepe verbinding in jezelf. Alignment met jouw hart, ziel en volledig potentieel.

Mijn coaching is intuitief  in het moment, op jou persoonlijk en de energie afgestemd en ook down to earth. Samenwerking en liefdevolle aandacht staan centraal.