MAGIC TRUFFEL CEREMONIE

 

Truffels hebben een aardse werking en brengen jouw blokkades en uitdagingen naar de oppervlakte.

 

Open jouw hart en ontvang de magie die het leven jou te bieden heeft.

Truffels hebben een aardse werking en brengen jouw blokkades en uitdagingen naar de oppervlakte. Het laat jou zien waar je aan mag werken.

De magische truffels worden al jaren gebruikt door vele natuurvolkeren als heilig medicijn voor genezing en heelwording. 

De truffel die worden gebruik tijdens de ceremonie is het onderste gedeelte van een paddenstoel waarbij de stof psilocybine vrijkomt. Het gebruik van truffels is legaal.

Met hulp van de psilocybine begeleid ik je tijdens de ceremonie naar diepere inzichten, heling en/of transformatie. Dit alles via het contact met je ware zelf, het Medicijn, Moeder Aarde en het universum.

De truffels kunnen nog onverwerkte stukken naar de oppervlakte brengen zodat je het kunt doorvoelen, helen en integreren. Daarnaast geeft het jou de liefdevolle spiegels die je bijvoorbeeld nodig hebt om jezelf niet meer klein te houden en oneindig van jezelf te leren houden. Truffels helpen jou om verbinding te maken met jezelf, jouw binnenwereld en de wereld + mensen om jou heen.

Een ceremonie word vaak als helend, inzichtgevend, verruimend, magisch en transformerend ervaren.

PsiloFlora – Passiebloem

De magische truffels verwerk ik in een smakelijke smoothie in combinatie met de passiebloem. De passiebloem heeft een wat verzachtende werking wat als veel als prettig word ervaren naast de rauwheid van de truffels. Ook is de passiebloem een lichte vorm van een MAO remmer waardoor de innerlijke reis wat langer kan duren.

Magische truffels of Madre Amazone?

Het verschil is naar mijn mening is dat truffels een meer aardse energie hebben dan Madre Amazone.  Madre Amazone heeft naar mijn mening een meer kosmische energie. Veel mensen ervaren truffels als een meer mannelijke maar ook kinderlijke energie en Madre Amazone als een vrouwelijke. Maar voor sommige is het juist andersom. Daarom raad ik aan altijd met een ‘open’ houding de ceremonie in te gaan.

 Truffels worden door veel mensen ervaren als liefdevol en vrij,  een reis waarin je zelf op ontdekkingstocht gaat, terwijl Madre Amazone je vanuit een liefdevolle en vaak moederlijke rol de lessen geeft die je op dit moment, hebt te ervaren.

De kracht van truffels wordt veel vergeleken met Madre Amazone, maar de één is zeker niet ‘beter’ dan de ander. Er zijn ook mensen die juist meer baat hebben gehad bij het gebruik van truffels dan van Madre Amazone.

Voor mij persoonlijk heeft Madre Amazone een grotere rol gespeeld in mijn helingsproces. Haar zachte vrouwelijke energie resoneert diep met mijn ziel en al mijn lagen en ze voelt voor mij wat minder ‘rauw’. De truffels en hun speelse aardsheid kan ik daarnaast ook zeer waarderen en raken vaak diep gewortelde patronen aan.

Ieder mens is anders, er is niet één weg maar er zijn vele wegen.

Voel met je hart wat bij jou past en laat je hierdoor leiden.

De ceremonie:

Alvorens de ceremonie nemen we de tijd voor een fijne aankomst, uitleg en intentie. Tijdens de ceremonie ga je op een innerlijke reis die je zal maken op een comfortabel matras. De ceremonie wordt ondersteund door muziek, zo nu en dan ook live. De duur van de truffel reis kan variëren van +- 5 tot 7 uur. Na afloop is er een lichte maaltijd en ruimte om weer rustig te landen. In zijn totaal duurt de ceremonie +- 7 uur. De volgende ochtend verzorg ik een ontbijtje en houden we een korte sharing.

De 1:1 en duo ceremonies bevinden zich in een huiselijke sfeer waarin er alle aandacht is voor jou alleen of jullie samen. Mijn werkwijze vind je op de algemene pagina van de plantceremonies.

De locatie van de 1:1 en duo ceremonies is in mijn woonboerderijtje in Bakel. Daarnaast bied ik in overleg ook aan om op locatie te komen bij jou thuis of sommige mensen vinden het bijvoorbeeld prettig om ergens een huisje te huren en hier een ceremonie te doen. De genoemde prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten (€0,19 per km van en naar Bakel).

Zelf meenemen: 

– Witte kleding, een flesje water, een krachtvoorwerp (bijv. een steen / foto)

“Don’t wait for someone to bring you flowers. Plant your own garden and decorate your own soul.”