GROEPSCEREMONIES

 

Plantmedicijn brengt je dieper in contact met jouw ware essentie en al het goddelijke in jezelf en om je heen.

Algemene informatie groepsceremonies

De groepsceremonies zijn een mooie manier om de ervaring met anderen gelijk gestemden aan te gaan. Ondanks de innerlijke reis die je echt voor jezelf en individueel maakt. Door energie en setting van de groep kun je steun in elkaar vinden, het zorgt voor verbinding en het zorgt voor inspiratie van en met elkaar. De groepen bestaan uit maximaal 4 personen waardoor het een fijne intieme setting is. Hier zullen naast mij, andere ervaren begeleiders aanwezig zijn om samen te zorgen voor een liefdevol en veilig gedragen space.

Een groepsceremonie is goedkoper dan een privéceremonie waardoor het kosten technisch voordeliger is. Wanneer je voelt dat een privéceremonie in het moment meer kloppend en passend voelt voor jou, kun je hier altijd met mij over in gesprek.

De ceremonie:

Alvorens de ceremonie nemen we de tijd voor een fijne aankomst, uitleg en intentie. Tijdens de ceremonie ga je op een innerlijke reis die je zal maken op een comfortabel matras. De ceremonie wordt ondersteund door muziek, zo nu en dan ook live. Na afloop is er een lichte maaltijd en ruimte om weer rustig te landen. In zijn totaal duurt de ceremonie +- 7 uur. De volgende ochtend verzorg ik een ontbijtje en houden we een korte sharing.

De 1:1 en duo ceremonies bevinden zich in een huiselijke sfeer waarin er alle aandacht is voor jou alleen of jullie samen. Mijn werkwijze vind je op de algemene pagina van de plantceremonies.

De locatie van de ceremonies is in de fijne stad Amersfoort. Daarnaast bied ik in overleg ook aan om op locatie te komen bij jou thuis of sommige mensen vinden het bijvoorbeeld prettig om ergens een huisje te huren en hier een ceremonie te doen. De genoemde prijzen zijn exclusief eventuele reiskosten (€0,19 per km van en naar Amersfoort).

Zelf meenemen: 

– Witte kleding, extra ondergoed, een flesje water, een krachtvoorwerp (bijv. een steen / foto)

“The fairy tale journey may look like an outward trek across plains and mountains, through castles and forests, but the actual movement is inward, into the lands of the soul”.