“Myrthe straalt een bepaalde energie en rust uit waar bij je je compleet op je gemak voelt”

Ik gaf bij Myrthe aan dat ik interesse zou hebben in coaching maar dat ik voor mezelf op het moment niet één duidelijke hulpvraag had. Dit was geen probleem! Myrthe heeft veel empathie en je kan vrij uit bij haar praten. Voor mij was het fijn dat Myrthe ook de nodige uitdagingen in haar leven heeft gehad en ik herkende mezelf enorm in het zoekende zijn. Nu was ik op een punt in mijn leven dat alles zijn gangetje ging, waardoor ik het onrustige gevoel had dat ik stil stond. Bij de intake kwamen er een paar dingen naar voren waar ik graag aandacht aan wilde besteden.
Tijdens de sessies biedt Myrthe een luisterend oor, vraagt ze door en biedt ze oefeningen voor dat moment en thuis. De twee grootste inzichten waren: het niet goed naar mezelf luisteren en het ontbreken van rust in mijn leven. Ik ben heel dankbaar dat Myrthe me dit heeft in kunnen laten zien en ze me ook bij heeft kunnen brengen hoe ik dit kan aanpassen. Het was geweldig de vooruitgang te voelen. Ik vond het een enorm inspirerende ervaring juist door de ruimte voor onderwerpen als zelfliefde, spiritualiteit en sensualiteit.
Rosanne

Ik ben van nature een nuchter persoon die denkt dat ze alles goed voor elkaar heeft zolang je er maar hard voor werkt. Toen ik voor het eerst bij Myrthe kwam was ik een beetje sceptisch. Tuurlijk had ik bepaalde dingen waar ik tegen aanliep, maar het zijn issues waar wel meer mensen tegen aan lopen.
Wat een eyeopener! Al na de eerste sessie. Ook al denk je dat je alles op orde hebt, het is altijd goed om jezelf te ontdekken en te leren kennen. Je kunt ook positieve dingen aan jezelf verbeteren en leren om hier meer uit te halen.
Myrthe straalt een bepaalde energie en rust uit waar bij je compleet op je gemak voelt. Ik heb met haar gesprekken gevoerd en zij heeft mij dingen laten voelen waarvan ik niet had verwacht dat ik dit in mij had. Zij weet precies de juiste snaar te raken, maar op een positieve manier.
Ik heb naast coaching ook twee ademhalingssessies gedaan met Myrthe. Ook hier kwam de nuchtere Ilse even om de hoek kijken. Is dit wel wat voor jou? De manier hoe Myrthe mij door de sessie begeleidde heeft ervoor gezorgd dat ik mij compleet kon overgeven. Een ademhalingssessie is voor mij de perfecte manier om mijn lichaam een complete reboot te geven en te leren voelen wat mijn lichaam mij probeert te vertellen.
Het is bijzonder en mooi om te zien hoe Myrthe op een hele natuurlijke en vertrouwelijke manier het beste in je naar boven kan halen en je handvatten geeft waar je echt wat aan hebt.
Ilse

Myrthe bedankt!
Bedankt voor je luisterende oor, je rust, je compassie en je fijne uitstraling. Je nodigt van nature uit om je open te stellen en je weet met de juiste vragen en op een geheel vanzelfsprekende wijze tot de kern te raken. Bewust worden van de essentie en het bewust omgaan met wat je eigenlijk diep van binnen weet is moeilijker dan het klinkt. Met bruikbare tools zoals een geleide meditatie met visualisatie wist je op een krachtige manier mijn focus op mijn diepgewortelde verlangens te richten. Je bent een fijn mens en ik weet zeker dat je veel andere mensen blij zult maken met je persoonlijke aanpak en rustgevende persoonlijkheid.
Het was voor mij een zeer waardevolle ervaring!
Namasté🙏🏻💛
Mickael

Bedankt voor de onwijs mooie coachsessie / meditatie. Ik voelde mij meteen welkom en op mijn gemak door je mooie, lieve energie. Door de geleide meditatie werd ik in aanraking gebracht met bepaalde gevoelens waarvan ik dacht dat ik die van mij af had gezet. Dit kan ik nu rustig een plekje gaan geven en omarmen.
De punten die voor mij naar voren zijn gekomen:
Omarm je anst en laat de liefde stromen door je lichaam. Volg je intuitie. Wees niet te hard voor jezelf en keep your inner child alive! Voel de warmte van de zon en straal.
Nikki