RECONNECT

Verbinding maken en een ontmoeting in nieuwe lagen. Devotie aan jezelf of aan elkaar.

Een ceremonie waar je jezelf helemaal mag laten dragen in een moment van liefde, zachtheid en speelsheid. Maar ook echt samen de diepte in gaan.

Een moment waarin er even alle tijd en ruimte is voor jou of jullie.
Met mijn begeleiding in een verbindende – innerlijke reis of een liefdevolle spiegel die ik jou of jullie voorleg om je weer bewust te worden van eventuele patronen waarin je aan het ronddwalen bent en maar niet uit komt. Je loopt weer de ceremonie uit met mooie nieuwe inzichten en ontspanning in nieuwe ruimte.

Misschien zit je even wat minder lekker in jouw vel, weet je het even niet of ben je de connectie met jezelf / anderen even kwijt. In ons dagelijkse leven ´moeten´ we al zoveel. Hier moet er even helemaal niks en mag er heel veel.

Je mag lachen, huilen, springen, dansen. En vooral gewoon ZIJN. Met elkaar of met jezelf in een diepe, liefdevolle verbinding.

In alle echtheid en eerlijkheid gaan we kijken wat er aandacht en ruimte mag krijgen en waar je bijvoorbeeld dieper in mag zakken. Wat mag er binnenin jou gezien worden? Het doorvoelen maakt weer ruimte voor meer levensgeluk en pleasure. Al is een sessie die helemaal gevuld is met genot en plezier natuurlijk ook welkom. Alles is welkom, zolang het passend is bij wat jouw / jullie behoefte is en wat er nodig is. Wat dit zal zijn kan van te voren al een mooie aanloop hebben, maar in het moment zelf zal het pas zijn echte vorm aan nemen. Ik werk intuïtief en stem af op de energie waardoor het vanuit een fijne en moeiteloze flow zal ontstaan.

Er bevindt zich vaak een leegte in ons buikgebied, die tevens ook ontkracht is geraakt. In veel mensen heersen daar, soms maar halfbewust, gevoelens van onwaardigheid, angst en onzekerheid.

We dragen van alles met ons mee. Vanuit familielijnen, oude relaties tot aan waar we vandaag de dag nog mee worden geconditioneerd. Er zijn allerlei overtuigingen, schaamte en angsten te bedenken waarom jij jezelf nog niet de ruimte hebt gegeven om authentiek in jouw eigen kracht te staan. Want ja, sensualiteit en seksualiteit.. daar zit een enorme pracht parel aan krachtige levensenergie in verborgen. En wanneer jij jezelf in verschillende lagen gaat ontmoeten.. ga je jezelf ook toestaan om die helemaal te claimen.

Een vuurtje wat wordt aangewakkerd binnen in jezelf. Een vuurtje wat heerlijk mag stromen door jouw eigen leven heen, de ruimte die je hierin voor jezelf gaat maken en wat ook in jouw relaties gevoeld gaat worden.

 

In deze ceremonie mag jij er zijn. Met de nadruk op ‘zijn’. Gewoon zijn wie je bent. Je overgeven aan het moment en wat er in het moment ontstaat. Want in deze veilige space mag je helemaal zakken in vertrouwen. In vertrouwen in jezelf, in jouw lijf. Dat de hierin alles verborgen ligt wat jij nodig hebt.

De RECONNECT sessies:

Intuïtieve coaching

Zodat jij moeiteloos naar de kern van jouw emoties / blokkades kunt gaan en beweging in nieuwe ruimte en positieve energie

Integratie 

Omdat het in de praktijk pas echt gaat stromen. Na de sessie mag je het op jouw eigen tempo gaan belichamen en laten verweven in jouw dagelijkse leven

Extra’s afgestemd op behoeften en wat er ontstaat tijdens de sessie

 

– Begeleide innerlijke reis (meditatie / visualisatie)

Om jezelf te ontmoeten, te helen en te bekrachtigen in dieper gelegen lagen

Energie- & Ademwerk

Om te zakken in overgave, in jouw lijf. Om inzicht en nieuwe ruimte te ervaren

Microdosering truffels

Om extra te verdiepen en te ontvangen wat je mag ontvangen

Dans

Om meer aanwezig te zijn in jouw lijf. Om de energie letterlijk in beweging te laten komen

“If you do what you’ve always done, you’ll get what you’ve always gotten. ”

Love from clients

Dankjewel voor de liefdevolle begeleiding. Ik voelde me veilig, geborgen om mijn stukken aan te gaan… Lees verder

Gerianne

I am extremely satisfied with the coaching. Myrthe was very committed to provide a personalized session and guidance….
Lees verder

L

Ik voelde mij meteen welkom en op mijn gemak door je mooie, lieve energie. Door de oefeningen
 Lees verder

Nikki

Myrthe heeft veel empathie en je kan vrij uit bij haar praten. Voor mij was het fijn dat Myrthe ook de nodige uitdagingen in haar leven heeft gehad
Lees verder

Rosanne

Hoe is het nou écht met jou of tussen jullie?

De schaamte gaan we voorbij. Vanuit een liefdevolle blik gaan we in gesprek. Zonder oordeel.

Zakken in vertrouwen.

 

Eerst weer even terug bij jezelf. Wat speelt er bij jou van binnen? Wat mag er hier gezien en gevoeld worden?
Kunnen we vanuit hier bewegen naar buiten en eventueel naar elkaar..

Wat je niet hebt, kun je ook niet geven.

 

Ben je de verbinding met jouw lichaam even kwijt? Met jouw sensualiteit en seksualiteit.
Of loopt het tussen jullie samen even niet zo lekker? Mist de passie en de spanning? Het vuur..

Laten we tijdens deze ceremonie eens kijken of we dat vuurtje in jezelf of met elkaar weer een beetje op kunnen stoken